Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

HVAC

Bosch-techniekers gaan naar de groothandels toe!

bosch-on-tour-kopieren

8 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bosch on Tour

Onder de naam ‘Bosch on Tour’ gaan enkele Bosch-verwarmingsspecialisten vanaf juni naar de professionele groothandels in verwarming en sanitair toe. Met dit concept wil Bosch zijn aanwezigheid in de verwarmingsmarkt en bij de diverse groothandels versterken door de installateurs te laten kennismaken met het uitgebreide aanbod van verwarmingsoplossingen.

Het verwarmingsmerk Bosch gaat vanaf dinsdag 9 juni 2020 van start met Bosch on Tour. Ervaren Bosch-techniekers zullen gedurende vijf weken langsgaan bij de verschillende Belgische groothandels in verwarming en sanitair. Hiermee wil Bosch zijn positie in de markt en zijn aanwezigheid bij de groothandels versterken. Bovendien is het de ultieme gelegenheid om installateurs, bij hun vertrouwde groothandel, te laten kennismaken met het uitgebreide productgamma van Bosch.

Daarnaast kunnen de Bosch-techniekers de medewerkers van de groothandel bijstaan bij specifieke topics, zodat zij ook meer vertrouwd geraken met de verwarmingsoplossingen van Bosch. Dankzij Bosch on Tour kunnen alle installateurs kennismaken met het productgamma van Bosch en krijgen ze de mogelijkheid om specifieke (technische) vragen te stellen over Bosch-verwarmingstoestellen. De Bosch-specialisten onthullen hen graag alle geheimen van de Bosch- en Junkers-verwarmingsketels. In samenspraak met de groothandels zullen de Bosch-techniekers diverse locaties bezoeken, verspreid over het hele land. Op de website www.bosch-on-tour.be vind je een overzicht van de deelnemende filialen, met bijhorende data.

Bosch on Tour houdt ook rekening met de geldende veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van de corona-epidemie. De gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers komt steeds op de eerste plaats. In overleg met de groothandels heeft Bosch de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van iedereen te beschermen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details