NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bouwspecialist gooit het roer om: focus op ‘slim bouwen’
Ubbink wil binnenruimtes beter maken en roept iedereen op om samen met hen ‘slim te bouwen’.

Bouwspecialist gooit het roer om: focus op ‘slim bouwen’

Verschuiving van de focus

In de 125 jaar van haar bestaan heeft Ubbink zich steeds met succes aangepast aan de veranderende marktomstandigheden. Ubbink heeft altijd een breed gamma aan gebruiksvriendelijke producten aangeboden met als doel het leven van bouw­professionals gemakkelijker te maken. Maar de wereld verandert snel. De bevolking blijft groeien en het leven ondergaat diepgaande veranderingen. Ubbink brengt theorieën over duurzaam wonen in de praktijk met gebruik van de nieuwste technologieën en jaagt verandering in de bouwketen na. De focus van Ubbink verandert van het enkel ­leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten naar het ­leveren van totaaloplossingen en diensten. “Wij geloven dat slimme oplossingen de belangrijkste toegevoegde waarde in de bouw zullen worden voor het komende decennium”, zegt Roel Cals, ­Managing Director Ubbink Centrotherm Group. 

Nieuwe rol

Voor Ubbink is de rol van bouwprofessionals ­cruciaal. Zij zijn de ontwerpers van onze veranderende wereld. Zonder hen zal er geen verandering zijn. Of het nu gaat om een installateur, consultant, voorschrijver of bouwaannemer, alle ogen zijn gericht op installatie- en bouwprofessionals om duurzame woningen te realiseren. Samen met hen wil Ubbink de efficiëntie van de totale bouwketen verhogen. Dit spoort Ubbink aan om technologisch bij te blijven en in te spelen op veranderende regelgeving, gedreven door ontwikkelingen zoals energie-efficiëntiemaatregelen.

​Transformatie naar de toekomst

Koploper blijven in dit uitdagende spel van constante verandering is daarbij de sleutel tot het veiligstellen van een welvarende toekomst. Naast het aanbod van een geavanceerd productassortiment kunnen bouwprofessionals bij Ubbink terecht voor alles wat nodig is om de dagelijkse, complexe uitdagingen het hoofd te bieden.

Verantwoordelijkheid nemen

Duurzaamheid is eveneens cruciaal voor ­Ubbink. Nieuwe technologieën en geïntegreerde op­lossingen zijn meer dan ooit nodig om ervoor te zorgen dat er op verantwoorde wijze met energie wordt omgegaan en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt verminderd. Ubbink zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en wil een positieve bijdrage leveren aan samen­leving, economie en milieu.

Slimme oplossingen voor complexe uitdagingen

Ubbink gelooft in het bijdragen aan verduur­zaming van gebouwen en ontwikkelt producten voor drie belangrijke productgroepen: Ventilatie, Energie en Bouw.

Naast het aanbod van kwalitatieve, betrouwbare en innovatieve producten, ondersteunt ­Ubbink ook met slimme diensten. Zo helpt de firma bouwprofessionals bij de keuze van mogelijke oplossingen, assisteert ze bij complexe berekeningen en zorgt Ubbink dat iedereen weet hoe de voorgestelde totaal­oplossingen correct kunnen worden toe­gepast. Mooie voorbeelden hiervan zijn de vernieuwde Ubbink website en de volledig herwerkte prijslijst voor 2021: Ubbink biedt totaal­oplossingen aan en stelt via deze kanalen alle technische informatie toegankelijk ter beschikking.

Slim bouwen

In alles wat Ubbink creëert, ligt de focus op veilige en energiezuinige verwarmingsoplossingen, comfortabele en efficiënte ventilatie en de bescherming van de bouwschil. Ubbink wil binnenruimtes beter maken en roept iedereen op om samen met hen ‘slim te bouwen’: Ubbink Build smart.

Over Ubbink

Ubbink, opgericht in 1896, maakt deel uit van de Duitse Ubbink Centrotherm Group. Ubbink verkoopt ventilatiesystemen, rookgasafvoer voor individuele en collectieve systemen en bouwproducten. De ontwikkeling en productie gebeurt voornamelijk in Nederland (Doesburg) en Duitsland (Brilon). De oplossingen worden verkocht in heel Europa.  

De focus van Ubbink verandert van het enkel leveren van hoog­waardige kwaliteits­producten naar het leveren van totaal­oplossingen en diensten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details