NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

Bouwstroom aanvragen: Snel de juiste aansluiting met de RECO Bouwaansluiting Service

Het elektriciteitsnet in Nederland loopt komende jaren op steeds meer plekken tegen zijn grenzen aan. De kaart kleurt steeds roder en de wachttijd voor een grootverbruiksaansluiting loopt steeds verder op. Ook RECO merkt dat het voor iedereen steeds moeilijker wordt om de juiste aansluiting te regelen. De materieelverhuurder voorziet meer dan 100 bouwprojecten per jaar van bouwplaatsinrichting en is ook gespecialiseerd in het aanvraagproces voor bouwaansluitingen.  

RECO Bouwaansluiting Service 

Het aanvraagproces van bouwstroom aanvragen is een vak apart. Zo wilt u bij het aanvragen van een bouwaansluiting direct de juiste aansluitwaarde. Neemt u de aansluitwaarde te ruim, dan loopt u eerder de kans op een afwijzing door de netbeheerder en sluit u weer achteraan in de wachtrij. Berekent u de aansluitcapaciteit te krap, dan loopt u het risico op problemen bij de start van uw project. 

Met de RECO Bouwaansluiting Service laat u dit over aan onze specialisten: 

  • Stroombehoefte berekenen per bouwfase 
  • Juiste aansluitwaarde bepalen 
  • Aanvragen van alle type aansluitingen: Elektriciteit, Gas, Water, Riool, Warmte, Media en Communicatie 
  • Beheren van administratieve verantwoordelijkheden  

Denken in oplossingen 

Bij RECO hebben we helaas geen toverstaf maar we doen alles wat in ons bereik ligt om onze klanten zo snel mogelijk te voorzien van netstroom en andere stroomvoorzieningen. In overleg kijken we samen naar alle mogelijkheden. Komt er bijvoorbeeld capaciteit vrij bij een ander project? Of kunnen we energiezuiniger materieel inzetten?   

Nadat we de aanvraag hebben ingediend is er geen 100% garantie dat de aansluiting op tijd geleverd wordt. Soms krijgen onze specialisten door ervaring en marktkennis voor elkaar wat eigenlijk onmogelijk leek. Maar soms is er gewoon écht geen netcapaciteit beschikbaar voor de gewenste startdatum. Onze duurzame oplossing? Batterijen, aggregaten en zonnepanelen. 

Start uw project met batterij, aggregaat en zonnepanelen 

U moet toch echt starten met uw project maar de bouwaansluiting is niet op tijd of biedt niet genoeg vermogen. En dan? Bij RECO zorgen wij voor een tijdelijke en duurzame stroomvoorziening zodat u toch kan starten met uw project. Dit kan met een combinatie van een batterij, aggregaat en zonnepanelen. Met deze opstelling bespaart u al gauw 90% aan brandstofkosten en CO2-uitstoot.  

RECO Bouwaansluiting Service  

RECO is uw partner voor uw stroomberekeningen en bouwplaatsinrichting. Als specialist in bouwstroom-aanvragen, kunnen wij u voorzien van tijdelijke bouwstroom met behulp van batterijen en aggregaten. Bovendien geven wij advies over energiezuinig materieel-inzet. Met meer dan 100 bouwplaatsinrichtingen per jaar, hebben wij de ervaring en expertise om uw project efficiënt en effectief te ondersteunen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details