NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Brio introduceert Unito Smart Water Systems
Bij de Sparkle en Infinity kan je kiezen tussen drie verschillende bruisstanden.

Brio introduceert Unito Smart Water Systems

Brio groeide de laatste jaren uit tot een krachtige retailgroep. Maar wat wil dat precies zeggen? Het doel van het bedrijf uit Herentals is om zelfstandige ondernemers in keukens en badkamers samen te brengen in één sterke aankoopgroep. Waarom? Door krachten te bundelen, wordt aan de eindklant meerwaarde aangeboden op elk niveau. De drijvende kracht van Brio ligt namelijk in eerlijk vakmanschap. Daarom biedt Brio onder andere opleidingen en trainingen aan rond keuken- en badkamerbeleving waarmee de zelfstandige ondernemer zijn of haar vakkennis kan vergroten. Brio maakt geen loze beloftes, maar streeft naar precisie en perfectie. En ze doen dat door middel van het ­Brio-‘keurmerk’.

Recent werd ook aan de Unito Smart Water Systems het befaamde Briolabel toe­gekend, dé kwaliteits­garantie in totaal­interieur­bouw. De aan­leiding daartoe was niet alleen het gebruiks- maar ook het installatiegemak van deze watersystemen. Daarnaast onderscheidt deze multifunctionele kraan zich door zijn zuinig verbruik en tal van ronduit vernieuwende functies. Je kan maar liefst kiezen uit vijf verschillende watersystemen, inclusief diverse kraanmodellen.

Het ‘plug-and-play’-installatiegemak en de nette inbouwmogelijkheden van de watersystemen zijn een echte troef.

Lava

Met deze kokend-waterkraan kan je op elk moment genieten van een perfect kopje thee. De kraan bezit een speciale theefunctie die een optimale temperatuur van 65 °C uit de kraan doet stromen. Waarom nu precies 65 °C? Als het water te koud is komt er niet genoeg smaak vrij. Is het water te warm, dan zal de thee snel bitter worden. Deze kraan is dus perfect voor de rasechte theeliefhebbers. Daarnaast zorgt deze kraan voor gefilterd water op kamertemperatuur, maar ook voor gefilterd kokend water. Maar deze kraan – met kinderbeveiliging – is natuurlijk niet alleen een goede vervanger voor je waterkoker. Want je kan er nog veel meer tijdrovende taken mee vervangen, zoals eieren, pasta en groenten koken, babyflesjes steriliseren, groenten blancheren, kant-en-klaar soep bereiden, tomaten snel ontvellen én de vaat schoonmaken. Deze kraan is dus ideaal voor de hobby- en professionele koks.

Sparkle

Fan van water met wat pit? Deze bruiswater­kraan biedt een bruis­intensiteit aan van maar liefst zeven gram CO² per liter. Bovendien kan je dankzij het besturings­systeem van de app kiezen tussen drie verschillende bruisstanden. Voor ieder wat wils. Zoals de andere Unito-watersystemen is ook deze kraan bestuur­baar met Alexa, Google home, bluetooth en er is een mogelijkheid tot wifi-connectie.

Door het high-end design zijn de kranen een ware eyecatcher in je keuken.

Infinity

Ga je liever ‘full option’? Kies dan voor de Infinity all-in-one-kraan. Deze kraan beschikt over ver­schillende bruis­standen, maar ook over elke tempe­ratuur met een bereik van 5 °C tot 100 °C. Dank­zij de app kan je de water­modus controleren en timers instellen om tijdig nieuwe filters te bestellen. Deze unieke kraan levert met een simpele handeling onmiddellijk gefilterd – koolzuur­houdend of gewoon – water van 5 °C, kokend gefilterd water van 100 °C, gefilterd water op kamer­temperatuur en warm/koud leiding­water.

Ace, Lava, Sparkle en Infinity. Filters en CO2-cilinders zijn makkelijk te vervangen in elke module.

‘Water op maat’ via bluetooth

Alle kranen zijn beschikbaar met de app van Unito. Zo kan elke kraan via bluetooth met een smartphone worden verbonden, om zo het water in te stellen naar persoon­lijke voorkeur. De Unito-app komt met heel wat handige mogelijk­heden. Denk hierbij aan timers instellen, de bruis­intensiteit bepalen, de waterstatus controleren, de tempe­ratuur instellen én accessoires bestellen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details