NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
BTicino lanceert Classe 300EOS: de videofoon van de toekomst

BTicino lanceert Classe 300EOS: de videofoon van de toekomst

Onder het motto ‘Evolution Of Smart’ lanceert BTicino – deel van Legrand Group – de allernieuwste videofoon Classe 300EOS. Het toestel is het allereerste geïntegreerde videofoonsysteem met spraakassistent Alexa en biedt ook tal van Smart Home-functionaliteiten die een geconnecteerd huis mogelijk maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, de Home + Security App en de koppeling met Netatmo-veiligheidsoplossingen, legt dit toestel de lat voor deurcommunicatie hoger.

De Smart-technologie van morgen, vandaag.

De Classe 300EOS is de allernieuwste revelatie op het vlak van intercomsystemen. Dankzij de waaier aan Smart Home-functies en mogelijke uitbreidingen creëert u snel en eenvoudig een geconnecteerd huis voor uw klanten. De deur openen, het weer opvragen of het alarm inschakelen, met de Classe 300EOS legt u de lat voor videofonie en toegangscontrole hoger zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Effen het pad voor een Smart Home

De innovatieve Classe 300EOS maakt de weg vrij voor een Smart Home met slimme technologie voor een slimmer leven. BTicino blaast het standaard videofoonsysteem nieuw leven in en brengt spitstechnologie in het dagelijkse leven van de consument. Toegangspoorten openen vanop afstand, een volledig veiligheidssysteem opzetten, slimme schakelaars of andere domotica koppelen… U kunt het zo gek niet bedenken of BTicino heeft het geïntegreerd in de Classe 300EOS.

Houd controle en garandeer veiligheid met Netatmo

De Classe 300EOS is uit te breiden met de veiligheidsoplossingen van Netatmo. Dankzij deze koppeling, kunt u een eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem ontwikkelen voor elk type woning. Denk hierbij aan slimme camera’s, deur- en raamsensoren, geluidsalarmen en zelfs rook- en CO-detectoren. Door de geconnecteerde installatie wordt het hele beveiligingssysteem inzichtelijk en kan het zowel spraakgestuurd als vanop afstand bediend worden.

De beste applicatie voor een veilige thuis

De Home + Security-applicatie van BTicino en Smart Home-expert Netatmo is de meest gebruiksvriendelijke en complete applicatie voor remote control in en rond een woning. Dankzij de geïntegreerde veiligheidsmodule krijgt de gebruiker notificaties en waarschuwingen bij inkomende (deur)oproepen, bewegingen of gebeurtenissen in en rond de woning. Met enkele simpele kliks kan de gebruiker de deuroproep beantwoorden en elektrische sloten, camera’s of alarmen activeren. Alle gebeurtenissen worden op elk moment weergegeven in een overzichtelijke tijdlijn.

Amazon Alexa: de volgende stap voor een slim huis

Met Alexa – het spraakbesturingssysteem van Amazon – installeert u een Smart Home binnen stembereik. Dit innovatieve next-generation systeem zorgt ervoor dat de gebruiker alle slimme producten aan één hub – de Classe 300EOS – kan koppelen en vervolgens met zijn stem of smartphone kan besturen. Denk hierbij niet enkel aan slimme camera’s of alarmen, maar ook andere domotica-uitbreidingen zoals slimme verlichting, muziekinstallaties en televisies.

Eenvoudige installatie & intuïtieve configuratie

Voor de installatie van het toestel heeft u geen bijzondere kennis nodig. Net als andere videofoonsystemen, installeert u de BTicino Classe 300EOS aan de hand van tweedraadsverbinding. Dankzij de ingebouwde wificonnectie en intuïtieve configuratie is het volledige systeem in minder dan geen tijd up and running en behoeft de installatie geen extra bekabeling.

Wenst u meer informatie over de Classe 300EOS of over de installatie en configuratie?
Ga dan snel naar
https://bticino-classe300eos.be en download de productbrochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details