Zemst Carrefour

In de verschillende zones kunnen andere technieken worden toegepast.

02:24
06-03-2019

Carrefour | Zemst

Textielkanalen zorgen voor comfortabel temperatuurgevoel in vernieuwde hypermarkt

In 2017 werd het filiaal van Carrefour in Zemst volledig vernieuwd. De renovatie ging gepaard met een aanzienlijke uitbreiding. Het uitzicht van de winkel veranderde bovendien volledig: zo werd er een nieuwe vloer gelegd en verdween het verlaagde plafond uit de winkel. Carrefour België koos ervoor om vernieuwende en duurzame technieken toe te passen in dit grote project, zoals ledverlichting en waterrecuperatie. Ook voor commerciële koeling en HVAC was energiezuinigheid een belangrijk aspect. De keuze viel uiteindelijk op textielkanalen van Prihoda.

Zemst Carrefour Ook in de zone aan de kassa

Tekst: Filip Van der Elst 
Beeld: Xilio (Prihoda)
Lees meer over: Carrefour , flexibiliteit , Linum Europe , Xilio

Installatie en Bouw België partners

Vaillantideal standard