Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Cebeo nv neemt La Technique over

Cebeo

13 januari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Elektrotechnisch distributeur Cebeo uit Waregem neemt vanaf 1 maart 2020 de distributieactiviteit en het bijhorende personeel over van La Technique uit Doornik. Het akkoord voor de overname werd ondertekend op 7 januari 2020.

De distributieactiviteit van Technord staat gekend onder de naam La Technique en heeft filialen in Doornik en Soignies. Ze is goed voor een jaaromzet van 5 miljoen euro en tewerkstelling van 10 mensen. Alle medewerkers maken mee de overstap naar Cebeo.

Verdere groei

Voor Cebeo kadert deze acquisitie in zijn groeistrategie en in de verdere versterking van zijn positie als marktleider in de elektrotechnische distributie. In de provincie Henegouwen breidt Cebeo, dankzij de nieuwe filialen in Doornik en Soignies, vanaf 1 maart 2020 zijn aanwezigheid verder uit tot acht verkoopfilialen. Dit kadert in de strategische keuze van optimale klantennabijheid.

Cebeo breidt ook zijn technische expertise uit door integratie van de 10 nieuwe medewerkers, die deel zullen uitmaken van de Cebeo verkoopregio Wallonië.

Industrie 4.0

Op zijn beurt zet de Technord Group haar groeistrategie verder op het gebied van industriële laagspanning, midden- en hoogspanning, automatisering, industriële IT en Industrie 4.0.

De directie van de Technord Group en al haar medewerkers willen hun klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij sinds de start van de activiteit in 1988 hebben getoond. Zij zijn ervan overtuigd dat de klanten deze succesvolle samenwerking zullen verderzetten met Cebeo.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details