NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Climatrix verwelkomt Viessmann in zijn klantenportefeuille

Climatrix verwelkomt Viessmann in zijn klantenportefeuille

Het Limburgse familiebedrijf Climatrix van Kim Vaessen verwelkomt het internationale bedrijf Viessmann als nieuwe klant. Climatrix zal voor Viessmann de levering, en naar wens, ook de plaatsing verzorgen van lagetemperatuursystemen – vloerverwarming, klimaatplafonds en klimaatwanden – in België. Sinds de oprichting in 2011 groeide Climatrix snel uit tot een zelfstandige en onafhankelijke speler in de volatiele HVAC-industrie.

Viessmann en Climatrix delen dezelfde missie om met hun klimaat- en energieoplossingen een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Beide bedrijven geloven dat door dit partnerschap de energietransitie sneller en efficiënter gerealiseerd kan worden. Om het langetermijnkarakter van de samenwerking te onderstrepen en de stap naar verdere groei te bestendigen, opent Climatrix een hub in Hoegaarden met een magazijn en eigen plaatsingsteams zodat op deze manier ook de Waalse markt efficiënter bediend kan worden.

Christophe Leroy, Managing Director Viessmann Benelux: “Wij zijn ervan overtuigd dat wij met een sterke partner als Climatrix ideale totaaloplossingen kunnen bieden van een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur afgiftesysteem aan eindgebruikers, en dit in héél België. Wij bieden op deze manier eveneens onze partner-installateurs de mogelijkheid om zo efficiënt mogelijk perfect op elkaar afgestemde HVAC-systemen te plaatsen en hen hierbij te ontzorgen.”

Kim Vaessen, CEO Climatrix: “We zijn uiteraard trots om zo’n grote speler aan onze groeiende klantenportefeuille te mogen toevoegen. We zijn een familiebedrijf met grote aandacht voor mensen, medewerkers, klanten, partners en de wereld waarin we leven. En die visie en waarden delen we met Viessmann. Dit partnership maakt ons beiden sterker, omdat wij onze onafhankelijkheid behouden én gestaag verder kunnen groeien zonder dat de huidige dienstverlening naar onze klanten in het gedrang komt, onder andere door de opening van onze nieuwe hub in Hoegaarden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details