Cebeo
00:42
19-10-2018

Commerciële fusie van Cheyns met Cebeo succesvol afgerond

Op 15 oktober werd de commerciële fusie van Cheyns bij Cebeo succesvol afgerond. De laatste stap bestond uit de integratie van het voormalige Cheyns in Kortrijk in het filialennetwerk van Cebeo.

Op 1 oktober al werd de voormalige vestiging van Cheyns in Aartselaar opgenomen in het filialennetwerk van Cebeo. De klanten kunnen er terecht voor het gebruikelijke ruime assortiment en de diensten die in alle Cebeo filialen worden aangeboden.

Daarna restte er alleen nog de integratie bij Cebeo van de Cheyns vestiging aan de Zwingelaarsstraat in Kortrijk. Deze fusie is sinds 15 oktober ook feit. Dit is gebeurd met de nodige garantie op continuïteit voor de klanten. Zo beschikte Kortrijk over een groter productaanbod dan de andere filialen. Deze service wordt ook onder het logo van Cebeo voortgezet. Ook het vertrouwde commerciële team van het voormalige Cheyns blijft er ter dienste staan van de klanten.

In het algemeen krijgen de professionele klanten van het voormalige Cheyns nu toegang tot het volledige assortiment (1, 6 miljoen referenties) en alle services van Cebeo.

8 nieuwe filialen
Door de overname van Cheyns, is het filialennetwerk van Cebeo versterkt met 8 bijkomende vestigingen in Doornik, Dinant, Montignies-sur-Sambre, Oudenaarde, Melle, Aartselaar, Diksmuide en Kortrijk. In Herstal en Braine zijn de filialen van Cheyns en Cebeo gefuseerd tot telkens één vestiging.

Lees meer over: Cebeo , Cheyns , Filialennetwerk , Fusie

Installatie en Bouw België partners

Rittal fabriek(c)Loxone_Ceilinglight_Close_11