NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Croma E & Ecostat E van hansgrohe: Zorgeloos douchen zonder risico’s

Croma E & Ecostat E van hansgrohe: Zorgeloos douchen zonder risico’s

De nieuwe Croma E-lijn van hansgrohe maakt van de moderne badkamer een ruimte die perfect is aangepast aan de behoeften van het hele gezin. Croma E heeft een mooie vorm, met het nieuwe SoftCube Design met subtiel afgeronde hoeken. Maar ze bevat ook de gerenommeerde straaltechnologie van hansgrohe en nieuwe functies voor optimale veiligheid. Dankzij de CoolContact-koeltechnologie behoren risico’s op brandwonden bij contact met de kranen definitief tot het verleden. De SafetyStop-functie op de greep van de thermostaat voorkomt dat het douchewater te heet wordt.

Een veilige douche voor het hele gezin

Een gezinsbadkamer is een leefomgeving op zich. Ze moet dus worden ontworpen met oog op het hectisch dagelijks leven. Voor de kinderen is het ook een plaats waar altijd wat te beleven valt: het is daar waar kleding vol modder weekt of waar men vrolijk zijn broer of zus nat sproeit in bad. De badkamer is een avonturenterrein, een plaats om te experimenteren voor nieuwsgierige kinderhanden die zich vermaken en spelen met alles wat ze vinden: van rubberen badeendjes over douchekoppen tot de warmwaterstraal. Dankzij de nieuwe functies van de Croma E-lijn kunnen ouders hun kinderen in alle rust laten spelen. Croma E bevordert ook de autonomie. Het zal niet lang duren voordat uw kind alleen een douche zal kunnen nemen.

Artikel Hansgrohe Installatie en bouw Vakblad BelgiëGeen gevaar op brandwonden bij contact met kranen

De CoolContact-koelingstechnologie verhindert dat de thermostaatbehuizing te heet wordt en voorkomt zo brandwonden. Het koude water dat uit de leiding via de wandaansluiting rechts de thermostaat binnenstroomt, wordt langs de achter- en bovenkant van de douchekolom geleid, naar de thermostatische mengkraan links. Het warme water wordt rechtstreeks naar de thermostatische mengkraan geleid. Het water dat uit de mengkraan komt, wordt langs de achter- en onderkant van de douchekolom geleid, rechts van de aan-/uitklep. De SafetyStop-functie op de greep van de thermostaat vermijdt ongelukken als gevolg van onoplettendheid, en garandeert dat de douche nooit gloeiendheet wordt.

Een badkamer onder controle: voor groot en klein

Met de nieuwe houder kan de douchekop eenvoudig op de juiste hoogte worden vastgesteld. Croma E is uiteraard voorzien van de Select-functie, waarmee u eenvoudig en intuïtief tussen de SoftRain-, IntenseRain- en Massage-stralen kunt schakelen, voor een zachte, ontspannende of verkwikkende douche, volgens de stemming en de wensen van de gebruiker. Een dergelijk arsenaal zou niet compleet zijn zonder de grote hoofddouche met RainAir-stralen, een zachte regendouche waarvan de druppels met lucht worden verrijkt voor een heerlijk zijdezacht gevoel.

Maar dat is nog niet alles. Ook schoonmaken wordt kinderspel met functies die het reinigen vergemakkelijken, zoals de verwijderbare stalen schijf van de hoofddouche. Of de QuickClean-functie tegen kalk en vuil.

Om langdurig plezier en gebruiksgemak te garanderen, gebruikt Hansgrohe zowel voor deze douche als voor alle andere producten uit het assortiment, hoogwaardige materialen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details