NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Daikin brengt nieuwe luchtreinigers op de markt

Daikin brengt nieuwe luchtreinigers op de markt

Hooikoorts? Een luchtreiniger helpt!

Het hooikoortsseizoen, elk jaar opnieuw een vervelende periode voor vele Belgen. Vooral in de lente en zomer, wanneer de bomen en planten in bloei staan, zijn de klachten het grootst. Hooikoorts wordt namelijk vooral veroorzaakt door het stuifmeel en pollen die in de lucht verspreid worden van bomen, planten en grassen. Als reactie op deze pollen beginnen mensen met hooikoorts te hoesten, snotteren en niezen. Een luchtreiniger biedt in dat geval soelaas.

Allergieklachten bestrijden met luchtzuivering

Een luchtreiniger helpt om hooikoortsklachten te verminderen door de lucht in de woning efficiënt te zuiveren. Stof, pollen, allergenen en geurtjes worden uit de binnenlucht gefilterd en onschadelijk gemaakt. Een kwalitatieve en betrouwbare luchtreiniger die over een HEPA-filter en ionisator beschikt zorgt voor het beste resultaat.

Daikin

Daikin MC55W luchtreiniger | Daikin MCK55W luchtreiniger

 

De nieuwste luchtreinigers

Nieuw op de markt zijn de Daikin MCK55W en MC55W luchtreinigers die beschikken over de meest geavanceerde technologieën op het vlak van luchtreiniging en bevochtiging. De plasma-ion en Flash Streamer technologie zorgen voor een maximale neutralisatie van onaangename geuren, schimmels, bacteriën, allergenen en gevaarlijke chemische stoffen. De hoog rendement HEPA-filter verwijdert 99% van alle fijne stofdeeltjes én raakt bovendien niet verstopt.

En zeer interessant om de hooikoortsklachten te bestrijden: de toestellen beschikken over een Pollenstand die pollen vangt voor deze de grond bereiken.

Energiezuinige modellen

De luchtreinigers zijn niet enkel zeer efficiënt, ze zijn ook uiterst energiezuinig. Dit dankzij de speciale sensors die het verontreinigingsniveau van de lucht detecteren en het systeem desgewenst inschakelen, maar ook dankzij de timers waarmee een automatische luchtzuivering kan worden gepland.

mc55uvm6_rc300-kopieren

Luchtbevochtiging voor ultiem comfort

Naast onzuivere lucht, kan ook te droge lucht een probleem zijn, en dan vooral in de winter. De juiste vochtigheidsgraad is, naast zuivere lucht, dan ook onmisbaar voor een optimaal binnencomfort. De Daikin MCK55W luchtreiniger hydrateert daarom ook de lucht in de woning en verlicht de nadelige invloed van droge lucht.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp 

Met de gebruiksvriendelijke maar uiterst gesofisticeerde bedieningselementen heeft de gebruiker volledige controle over het toestel en schakelt snel over naar de Turbostand voor een extra krachtige en snelle reiniging, past de werkingstijden, kiest voor een hogere of lagere vochtigheidsgraad,…

Met hun stijlvolle design passen de units in elk interieur. Dankzij de compacte afmetingen en hun licht gewicht plaatst men ze waar nodig. Bovendien hebben ze een zeer krachtige zuigkracht maar ook een fluisterstille werking, wat de units uitermate geschikt maken voor slaapkamers en home offices.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details