00:38
24-05-2016

Daikin verlengt contract als shirtpartner van Club Brugge

Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 zal het logo van heating & cooling specialist Daikin blijven prijken op de shirts van Club Brugge, ondertussen kersvers landskampioen.

Beide partijen werken reeds samen sinds 2013 en kennen elkaar door en door. Vorig seizoen kreeg Daikin de mogelijkheid om shirtpartner van FCB te worden. Deze samenwerking kent nu een positief vervolg.

Daikin, met hoofdkantoor voor Europa in West-Vlaanderen, linkt maar al te graag haar goede naam aan een topclub als Club Brugge. Naast de kleuren blauw en zwart hebben ze ook hun honger naar de top gemeen, en dit zowel op nationaal als internationaal niveau. Dankzij de titel in de Jupiler Pro League heeft Club Brugge zich namelijk rechtstreeks geplaatst voor de UEFA Champions League, het belangrijkste internationale voetbaltornooi voor clubs in en rond Europa. Dit vormt natuurlijk een mooi uithangbord voor de HVAC-R gigant.

« Als marktleider in Europa zien we Club Brugge inderdaad als de ideale partner om onze merkbekendheid te verhogen », bevestigt Roderik Desiere, Managing Director Daikin Belgium.
« Verder willen we hen uiteraard ook met hun titel feliciteren en zijn we trots dat we volgend seizoen met deze kampioensploeg kunnen blijven samenwerken! »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Club Brugge , Contract , Daikin , Nieuws

Installatie en Bouw België partners