NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Daikin’s gevoel voor design erkend met Red Dot Design Award

Daikin’s gevoel voor design erkend met Red Dot Design Award

De Daikin Altherma HPC-warmtepompconvector wint de Red Dot Design Award 2020 in de categorie Product Design: verwarming en airconditioningtechnologie. Kers op de taart voor het volledige herdachte ontwerp van het toestel. Zijn spectaculaire metamorfose resulteerde in een unit met voortreffelijk design en moderne uitstraling, perfect voor de hedendaagse én toekomstige woningen.

Daikin’s gevoel voor design bestaat als antwoord op de behoeften van hun klanten. In minder dan 10 jaar is de Daikin Altherma HPC-warmtepompconvector uitgegroeid tot een technologisch uitstekend product, gebruiksvriendelijk én met een voortreffelijk en toekomstbestendig design. De unit combineert zowel verwarming als koeling en vervangt eenvoudigweg oude radiatoren. Hij kan op warmtepompen met lage temperatuur aangesloten worden om hogere capaciteiten te bereiken en is perfect combineerbaar met vloerverwarming. En dankzij zijn beperkte afmetingen, de unit heeft een diepte van slechts 135mm, is hij perfect te integreren in elke woning.

slaapkamer-2-kopieren

Futureproof design

Het innovatieve uiterlijk en het moderne ontwerp speelden een belangrijke rol bij het winnen van de Red Dot Design Award 2020.

Patrick Crombez, General Manager Daikin Europe Heating and Renewables: “We zijn zeer vereerd deze Red Dot Award: Product Design 2020 te mogen ontvangen. We streven er steeds naar dat onze producten niet enkel eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook dat het designplaatje klopt. Onze systemen en warmtepompen passen perfect in de woningen van de toekomst, zijn efficiënt, kostenbesparend en koolstofarm. Om aan de duurzaamheidsbehoeften van morgen te voldoen, geloven we dat elk Europees huis een warmtepomp nodig heeft, en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Onze inspanningen om een ​​modern ontwerp te creëren en een duurzame keuze te bieden, zijn nu beloond met deze prijs ”

Red Dot Design Award: begeerd keurmerk sinds 1955

De Red Dot Design Award is een fel begeerde internationale designprijs. Dit jaar dienden designers en fabrikanten uit 60 landen meer dan 6.500 producten in voor de Red Dot Product Design Award. Elk van hen werd streng getest en kritisch geëvalueerd door een 36-koppige jury. Enkel de beste producten op het vlak van onder meer innovatie, kwaliteit en duurzaamheid werden bekroond. Onder hen dus ook de Daikin Altherma HPC-convector, met zijn nieuw en verfrissend design voor optimaal comfort in huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details