NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De compacte en communicatiecompatibele oplossing

De compacte en communicatiecompatibele oplossing

De ZoneTight™-productserie van Belimo bestaat uit regelorganen van Belimo die gebruikt worden voor ruimte- en zonetoepassingen in HVAC-systemen (verwarming, ventilatie en klimaat). ZoneTight™-producten van Belimo beschikken over motortechnologie met een hoog rendement, die energie-efficiënt is en een lange levensduur garandeert. De nieuwe communicatieve aandrijving voor CQ24A-BAC-zonekleppen is een eersteklas upgrade van de Belimo-productserie ZoneTight™.

De roterende aandrijving voor zonekleppen is ‘s werelds meest compacte en communicatiecompatibele aandrijving met een geïntegreerde BACnet MS/TP- of modbus-interface. De nieuwe CQ24A-BAC is uiterst energie-efficiënt en verbruikt minder dan een kwart van het vermogen van vergelijkbare producten op de markt.

 

De parameters kunnen eenvoudig en intuïtief worden ingesteld door middel van de Belimo Assistant-app. Dankzij de Near Field Communication (NFC) kan de aandrijving ook met behulp van een smartphone in bedrijf worden gesteld, zelfs wanneer er geen elektriciteit is. De aandrijving kan ook snel en zonder gereedschap worden gemonteerd.

Net als alle andere Belimo-zoneklepaandrijvingen werkt de CQ24A-BAC zeer stil en biedt hij optimaal comfort. Een ander voordeel is de beproefde en veilige aandrijvingstechnologie die ook wordt gebruikt in de communicatiecompatibele aandrijving.

De CQ24A-BAC vormt samen met Belimo ZoneTight™ eenonverslaanbaar duo. Alle producten in de ZoneTight™-serie van Belimo zijn onderhoudsvrij en hebben een garantie van vijf jaar.

Meer informatie is beschikbaar via www.belimo.nl.

De CQ24A-BAC is vanaf nu verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details