Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

De grooste Legrand-showroom van Europa in Zaventem

Naamloos-2

18 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Word ondergedompeld in de wereld van Legrand Group en ontdek de oplossingen van A-Z in de compleet vernieuwde showroom. Legrand stelt u graag de diverse faciliteiten voor volgens het leven van Frederik De Grote. De ondernemer die zowel voor zijn privé als professioneel leven kiest voor de totaaloplossingen van Legrand.

We verwelkomen u in een echte belevingsruimte, met een totaalpakket aan oplossingen zoals ze in de praktijk worden ingezet, met name in het leven van Frederik De Grote. In onze showroom ervaart u een totaalconcept met gedetailleerde informatie over de specifieke producten waarmee we al uw vragen kunnen beantwoorden. Zo maakt u kennis met de Legrand-toepassingen voor smart home, data solutions, beveiliging van elektrische installaties, energiezuinigheid etc.

Totaaloplossingen voor de elektrische installatie

De showroom brengt de oplossingen voor zowel de professionele als residentiële (privé-)omgeving samen op één plek. In het geval van Frederik de Grote gaat het enerzijds om zijn nieuwe kantoorruimte waarvoor hij op zoek is naar een totaaloplossing bestaande uit elektrische borden en kasten, UPS-systemen, cable management en datacenteroplossingen. Aan de hand van deze toepassingen kan hij z’n nieuwe werkplek voor zichzelf en zijn medewerkers efficiënt én comfortabel inrichten.

Anderzijds kijken we binnen in de privéwoning van het gezin De Grote. De slaapkamers zijn uitgerust met de nieuwste oplossingen voor het bedienen van onder andere verlichting en verwarming. Ook de andere ruimtes zijn tot in de puntjes ingericht met kwaliteitsvolle toepassingen zoals geconnecteerde oplossingen in de leefruimte en keuken, duurzame oplaadpunten in de garage en zelfs een UPS in de game room.

Praktijkervaring in de trainingsruimte

De showroom bevat tot slot een aparte, afgesloten ruimte voor trainingen en webinars. De ideale plek om uw technische kennis over specifieke Legrand-oplossingen bij te schaven! U gaat zelf aan de slag met het materiaal, waarbij u specifieke instellingen kunt simuleren. Extra pluspunt: via deze trainingen verkrijgt u als installateur de nodige certificaten. Met een interactief Smart board voor presentaties, demopanelen om zelf mee aan de slag te gaan en een beperkte capaciteit van max. 8 personen bent u zeker van waardevolle trainingen op maat.

Wilt u als professional langskomen en Legrand-oplossingen bekijken en testen? Na het maken van een afspraak staat een Legrand-specialist voor u klaar om u doorheen de grootste Legrand-showroom van Europa te begeleiden.

Adres: Hector Henneaulaan 366, 1930 Zaventem

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details