Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

De Hoeve Multipower en Studer-Innotec tekenen langetermijn-distributieovereenkomst voor de Benelux

next3_3quart01

27 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Hoeve Multipower is de toonaangevende specialist voor mobiele energieopslagoplossingen en voor DC/AC energievoorzieningen in de Benelux. Studer-Innotec is de fabrikant van hoogwaardige omvormers, omvormer/laders en MPPT solar laadcontrollers uit Zwitserland. Beide bedrijven hebben een meerjarige overeenkomst getekend om hun zakelijke relatie te intensiveren.

De belangrijkste doelstelling is om actief bij te dragen aan een duurzame toekomst waarin stand-alone, off-grid/on-grid en zonne- of windenergie oplossingen een sleutelrol spelen. Hoogwaardige en duurzame energieopslagproducten staan aan de basis van het productassortiment van Studer-Innotec. Distributie en installatie van deze producten vereisen vaardigheden, kennis en ervaring. De Hoeve Multipower is gekwalificeerd als Premium Partner voor de distributie van alle Studer-Innotec producten in de Benelux.

De Hoeve Multipower en Studer-Innotec hebben een zakelijke relatie van meer dan 20 jaar. De nieuw opgezette overeenkomst bevestigt deze goede relatie en zal deze verder uitbouwen. Beide bedrijven geloven dat draagbare energieopslag, onafhankelijke en off-grid oplossingen de steeds toenemende vraag naar energieverbruik zullen aanjagen. Deze samenwerking zal de positie van beide bedrijven op de Benelux-markten verder versterken.

Tegelijkertijd lanceert Studer-Innotec de Next3 actief op de Benelux-markt. Gedreven door overheidsregulering zal energieopslag voor thuisgebruik in de nabije toekomst enorm aan belang winnen. Overbelasting van het net en balanceren van het zonne-energieverbruik zullen voor veel huishoudens een sleutelrol gaan spelen. De Next3 is de hoogwaardige oplossing voor energie-onafhankelijkheid, mobiliteit door zonne-energie en residentiële minigrids. Als Premium Partner zal de Hoeve Multipower alle benodigde informatie, training en installatie advies leveren aan de Benelux markt. Kijk voor meer informatie op www.dehoevemultipower.nl of www.dehoevemultipower.be.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details