NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De juiste tools voor een  optimale HVAC-installatie

De juiste tools voor een optimale HVAC-installatie

Om een HVAC-installatie professioneel te plaatsen zijn tal van toebehoren nodig. Daarnaast zijn de juiste tools om de installatie veilig en marktconform te realiseren een niet te onderschatten aspect. Yellow Jacket is, met zijn professionele gereedschappen en materialen, een wereldspeler in dit domein. Linum Europe, Belgisch verdeler van Yellow Jacket, deelt het gamma op in drie grote pijlers: vul- en meetapparatuur, vacuümpompen en –meters en allerhande gereedschappen.

De 2-traps vacuümpomp van Yellow Jacket is de benodigde tool om vacuüm te zuigen.

Yellow Jacket bouwde jarenlange ervaring op in gereedschappen en apparatuur om een HVAC-installatie feilloos te kunnen ondersteunen. De kennis die de firma verzamelde resulteert in een uitstekend, sterk en gebruiksvriendelijk gamma. Yellow Jacket biedt de juiste tools ter ondersteuning bij een nieuwe HVAC-installatie, een onderhoud en bij een herstel.

Nauwkeurig en snel

De digitale Manifold Titan is een instrument met tal van mogelijkheden. Dit toestel meet hoge en lage druk, temperaturen, toont damp en vloeistof saturatie. Met de 126 voorgeprogrammeerde koudemiddelen worden de nodige metingen snel en feilloos uitgevoerd. Hij kan ook gebruikt worden voor de vacuümmeting. De Manifold is bovendien ook uitgerust met een programma om druktesten uit te voeren. Deze set wordt geleverd in een rugzak en is standaard uitgerust met 4 bijhorende Manifold slangen.

De Omnivak digitale vacuümmeter beschikt over de nodige meetfuncties voor koelinstallaties en warmtepompen.

De 2-traps vacuümpomp van Yellow Jacket is de benodigde tool om vacuüm te zuigen. De vacuümpomp is voorzien van een ingebouwde vacuümindicatormeter. Verder is deze uitgerust met een uitlaatfilter en een interne thermische beveiliging. De pomp is opgebouwd met grote koelribben voor een groter, diep vacuüm. De ingebouwde schouderriem maakt het dragen van het toestel eenvoudiger.

De Omnivak digitale vacuümmeter beschikt over de nodige meetfuncties voor koelinstallaties en warmtepompen. Bij het behalen van ingesteld vacuüm wordt er een optisch en een geluidssignaal afgegeven. De waarden zijn volledig instelbaar. Tevens is de sensor veilig afgeschermd door een RVS membraan waardoor oliecontaminatie verhinderd wordt. Met een leeswijdte van 5 tot 25.000 microns biedt dit toestel uiterst nauwkeurige resultaten.

Yellow Jacket producten zijn verkrijgbaar via Linum Europe. Ontdek het volledige gamma op de website www.linum.eu.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details