NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De nieuwe F5 douchepanelen en haardrogers van Franke

De nieuwe F5 douchepanelen en haardrogers van Franke

Rondom wonderful…
Bij Franke Water Systems zijn we doorlopend bezig met de ontwikkeling van toekomstgerichte sanitaire elementen. Onze uitgebreide productfilosofie is daarbij altijd gebaseerd op drie basisvereisten: innovatie, design en technologische voorsprong. Deze vindt u dan ook terug in onze F5 douchepanelen en haardrogers.

Innovatief
Een wereldprimeur op technologisch gebied: FRAMIC is de eerste keramische, zelfsluitende patroon ter wereld, ontwikkeld door Franke. Deze innovatie maakt een stagnatievrije, hydraulische sturing van de waterstroom mogelijk en dankzij de constructie met gescheiden kamers werkt het nieuwe FRAMIC-patroon onafhankelijk van de stroomdruk. Met als voordeel een lange levensduur.Deze is beschikbaar in de wandkranen F5S-Mix en F5S-Therm.

F5 douchepanelen

De F5 haardroger is de eerste haardroger voor gebruik in openbare ruimtes die gebruikmaakt van ionentechnologie. Hierdoor krijgt de gebruiker droog, mooi glad en glanzend haar.

Design
De nieuwe F5 douchepanelen zijn beschikbaar in MIRANIT en RVS. Met geïntegreerde F5 mengkranen in het douchepaneel.  Een functioneel oppervlak met daarin geïntegreerd de kraanbediening en de douchekop met als extra optie een geïntegreerde douchegelhouder.  Dit designelementvindt u ook op de behuizing van de F5 haardroger.

Technologie
De water- en energiebesparende technologie die voor de F5 douchepanelen beschikbaar is, biedt dankzij optionele of geïntegreerde sensorsystemen belangrijke aanvullende functies. Denk daarbij aan hygiënespoelingen en thermische desinfecteringsprogramma’s voor de bewaking van de drinkwaterkwaliteit. Daarnaast bieden zowel de eengreepsmengkranen F5L-mix en de F5S-Therm als de F5E-Mix elektronische varianten optimale bescherming tegen verbranding tijdens het douchen.

Het oppervlak van de douchepanelen bestaat uit MIRANIT: een in kunsthars gebonden, naadloos gegoten mineraalproduct. Het gladde, poriënvrije oppervlak is niet alleen mooi, maar voelt ook prettig aan. Daarnaast is het 100% recyclebaar en erg sterk en hygiënisch. Daardoor leent het zich dan ook uitstekend voor sanitaire toepassingen.

We make it wonderful, in alles wat we doen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details