NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De nieuwe Geberit DuoFresh-module

De nieuwe Geberit DuoFresh-module

Innovatieve Geberit geurextractie voor de wc

Geef vieze wc-geuren geen kans!

Geur is het enige zintuig dat een rechtstreekse invloed heeft op onze emoties. Dit omdat er geen filter zit tussen onze neus en onze hersenen; je kan dan ook niet beslissen om iets niet te ruiken. In het geval van frisse geuren is dat een groot voordeel want ons brein koppelt ze aan een prettig gevoel. Heel anders is het met vieze geuren en meer bepaald toiletgeuren. Die verjagen meteen ons goede humeur en hebben een negatieve invloed op ons denken en handelen. Om dat te vermijden en elk toiletbezoek aangenaam te laten verlopen, stelt Geberit de DuoFresh module voor.

De Geberit DuoFresh-module is een innovatieve en doeltreffende oplossing om geurtjes uit de wc-pot te verwijderen

 

Belang van een schoon en fris toilet

We staan er vaak niet bij stil maar de staat van onze wc is belangrijker dan we denken. De meerderheid van de mensen vindt dat een goede gastvrouw of -heer te herkennen is aan een schone en frisse wc. Als een toilet vies ruikt, dan heeft dat voor een gast een instant negatief effect op de totaalbeleving en de algemene sfeer. Met de DuoFresh-module van Geberit hoeven vieze wc-geurtjes geen probleem meer te zijn. Deze innovatieve en doeltreffende oplossing pakt vieze geurtjes aan bij de bron zodat ze geen kans krijgen om zich te verspreiden in de ruimte.

geberit-duofresh-open-kopieren

Keramische honingraatfilter en houder voor geursticks zijn gemakkelijk bereikbaar

 

Geef geurtjes geen kans

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en geopende ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Dankzij een inbouw-spoelreservoir met geurfilter, zorgt de Geberit DuoFresh module ervoor dat de vieze geuren direct uit de wc-pot gezuiverd worden. Door de geur al direct in de pot naar het reservoir te zuigen – waar deze gezuiverd wordt en als neutrale lucht weer in de ruimte afgegeven wordt – worden vieze toiletluchtjes bij de bron aangepakt. Resultaat; de wc-ruimte blijft altijd fris en is op elk moment klaar voor de volgende gebruiker.

bathroom-geberit-duofresh_1-kopieren

Geberit DuoFresh eenvoudig in gebruik

De Geberit DuoFresh-module kan eenvoudig in elk Geberit Sigma inbouw-spoelreservoir worden geïnstalleerd en met bijna elke bedieningsplaat uit de Sigma-serie gecombineerd worden. Naast het verwijderen van vieze geuren, beschikt de DuoFresh-module nog over tal van andere troeven.

  • De ingebouwde sensor start automatisch de geurzuivering wanneer iemand de wc nadert
  • Een LED-oriëntatieverlichting onder de bedieningsplaat zorgt voor een discrete verlichting bij een nachtelijk toiletbezoek
  • De houder voor geursticks die het spoelwater blauw kleuren en een aangename geur geven, zorgt voor nog meer frisheid in de badkamer.

 

Deze functies kunnen met de ‘Geberit Home App’ ook heel eenvoudig worden aangepast en bediend.

Gemakkelijk te installeren

De technische voorwaarde voor de installatie is de aanwezigheid van een inbouwspoelreservoir van de Geberit Sigma serie – Sigma 12 cm (vanaf 2018). Om de module te kunnen installeren moet er een 230V-netaansluiting beschikbaar zijn. Met uitzondering van de transformator (apart artikelnummer) worden alle componenten geïnstalleerd via de serviceopening van het spoelreservoir. De transformator wordt zoals voorgeschreven elders geplaatst – bijvoorbeeld in een inbouwdoos met serviceopening. Bijna alle bedieningsplaten van de Sigma-serie kunnen met de Geberit DuoFresh-module worden gecombineerd. Bedieningsplaten van oudere reeksen moeten in geval van retrofitting worden vervangen. Via een eenvoudig mechanisme kan de bedieningsplaat opengeklapt worden om verbruiksartikelen te vervangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details