NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De nieuwe GROHE Plus-kraancollectie: digitale precisie ontmoet architecturaal design

De nieuwe GROHE Plus-kraancollectie: digitale precisie ontmoet architecturaal design

De badkamer wordt slimmer en slimmer. Net zoals op veel andere gebieden van ons leven zorgen intelligente technologieën ook in de badkamer voor een comfortabelere, vereenvoudigde dagelijkse routine en verhogen ze de levenskwaliteit van de gebruiker. Met de nieuwste innovatie GROHE Plus introduceert GROHE, het wereldwijd gekende merk voor complete badkameroplossingen, een slimme kraan als onderdeel van de lancering van de Plus-lijn, die dankzij een nauwkeurige temperatuurindicator een exacte controle biedt over de watertemperatuur.

Dit stelt gebruikers in staat om de watertemperatuur precies af te stemmen op hun behoeften, waardoor het een functie is die niet alleen zorgt voor maximale veiligheid, maar ook duurzaam is. Bovendien wordt de gebruiker bewust gemaakt van de exacte watertemperatuur (en hoe vaak warm water onnodig wordt gebruikt). Dit bevordert een verantwoord gebruik van water als kostbare bron, waardoor zowel water als energie kan bespaard worden. Tegelijkertijd heeft GROHE Plus een gedurfd, geometrisch D-vormig design dat zowel bij ronde als vierkante badkamercollecties past.

Het hoogtepunt van de collectie – dat met het geïntegreerde LED-display op de uitloop tot de verbeelding spreekt – biedt ook een versie met 90 graden draaibare uitloop, waardoor de waterstraal precies gepositioneerd kan worden. Bovendien staat GROHE Plus voor twee andere duurzaamheidskenmerken:

– Naast de GROHE EcoJoy waterbesparende functie kunnen gebruikers met behulp van een infraroodsensor op de uitloop snel overschakelen van de standaardstraal naar de zuinige ecojet.
– Dankzij de geïntegreerde GROHE AquaGuide (instelbare mousseur) kan de hoek van de straal exact aan de behoeften worden aangepast. Daarboven is de kraan voorzien van een GROHE SpeedClean mousseur die snel kalkafzettingen verwijdert.

Ook de andere productversies van de GROHE Plus collectie laten geen wensen onvervuld:

– Maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid wordt geboden bij de versie met uittrekbare uitloop, die dankzij GROHE EasyDock de uitloop zachtjes terug naar de beoogde positie leidt.
– De voordelen van de nieuwe GROHE Plus mengkraan maken het reinigen van de wastafel, evenals de persoonlijke hygiëne, zoals bijvoorbeeld het wassen van het haar, eenvoudiger.

Naast de klassieke ééngreeps mengkranen in verschillende afmetingen en 2- en 3-gats mengkranen, omvat het Plus-portfolio een uitgebreid gamma kranen voor bad, douche en bidet. Of het nu gaat om klassieke of moderne badkamerconcepten, GROHE Plus biedt alle vrijheid. Dit geldt ook voor de combinatie met de GROHE Cube en Essence keramieklijnen. De kranen zijn vanaf april 2019 verkrijgbaar in chroom. De digitale versie zal in het najaar verschijnen.

Een Smart Design Statement in de badkamer

Dankzij de vierkante en ronde elementen, die tot in het kleinste detail toegepast zijn, past de herzieneGROHE Plus lijn perfect in elke moderne badkameromgeving. Terwijl het vooraanzicht van de D-vorm het sculpturale karakter van de kraan vertegenwoordigt, staat de rug van de kraan voor zachte elegantie. De boog die de sterkste vorm van architectuur betekent, is het belangrijkste element van deze lijn.

De LED display versie past perfect in de totale samenstelling. Met zijn afwerking in wit acrylglas, heeft het display een bijzonder subtiele uitstraling. Deze kraan kan daardoor perfect gecombineerd worden met de MoonWhite modellen van het GROHE SmartControl assortiment of de GROHE Rainshower SmartActive douches. Als handige extra verandert de kleur van het weergegeven getal van blauw naar rood, afhankelijk van de temperatuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details