NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De nieuwe sanitairwereld van Franke Water Systems

De nieuwe sanitairwereld van Franke Water Systems

Franke Water Systems introduceerde dit jaar op de ISH weer mooie innovaties. Een nieuwe lijn opzetwastafels zag het licht; de RONDAtop laat de kracht van eenvoud zien en de QUADROtop gaat voor modern minimalisme. Beide zijn opzetwastafels van MIRANIT en daarmee sterk en hygiënisch. Ook de nieuwe F5 haardroger met ionentechnologie is krachtig, net zoals de nieuwe generatie F5 douchepanelen.   

RONDAtop opzetwastafels

De cirkel. Deze oneindige vorm staat symbool voor harmonie, geslotenheid en kracht. De nieuwe RONDAtop opzetwastafels volgen deze geometrische vorm en zijn gemaakt van MIRANIT, een materiaal dat deze kenmerken nog eens onderstreept. Want ondanks de beperkte materiaaldikte en vloeiende vorm is het composiet mineraalgraniet stevig en praktisch onbreekbaar. Het gladde, poriënvrije en hoogglanzende oppervlak is hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Franke Water Systems is constant op zoek naar innovatie. Zo zijn deze opzetwastafels voorzien van een onzichtbare, geïntegreerde afdichting aan de onderzijde, waardoor montage snel en eenvoudig wordt. Afdichten met siliconen is niet langer nodig. Deze wastafels zijn ook verkrijgbaar met kraanvlak. Zonder plateau vormen ze een fraaie combinatie met de verhoogde kranen uit de F5 serie. Franke biedt een uitgebreid aanbod aan materialen, kleuren en vormen, waarmee ze een duidelijk onderscheid maken.

De cirkel. Deze oneindige vorm staat symbool voor harmonie, geslotenheid en kracht.

 

QUADROtop opzetwastafels

Een zacht vloeiend design. De nieuwe QUADROtop wastafels kenmerken zich door een helder lijnenspel dat deze opzetwastafels een elegante uitstraling geeft. Gemaakt van het materiaal MIRANIT, een kunstharsgebonden mineraal dat zich in slanke vormen laat gieten en bij minimale materiaaldikte toch enorm sterk is. Het breukvaste materiaal is omsloten door een reinigingsvriendelijke en temperatuurbestendige gelcoat die intensief gebruik makkelijk aankan. Door de geïntegreerde, onzichtbare afdichting aan de onderzijde, behoort het afdichten met siliconenkit tot het verleden. De gladde, hoogglanzende wastafels zijn snel en schoon te installeren. QUADROtop wastafels zijn verkrijgbaar met en zonder overloop. Mooi gecombineerd met de verhoogde F5 kranen is de moderne wasruimte compleet.

Innovaties in de F5 lijn

Een haardroger waarbij snel drogen en glad, glanzend en niet-statisch haar centraal staan, dat is de nieuwe F5 haardroger met ionentechnologie. Daarnaast is de nieuwe generatie F5 douchepanelen nog het vermelden waard. Van MIRANIT of roestvrij staal, en altijd met de succesvolle F5 technologie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details