NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De nieuwe tado° V3+ Slimme Thermostaten voor een gezond thuisklimaat

De nieuwe tado° V3+ Slimme Thermostaten voor een gezond thuisklimaat

De V3+ producten worden geleverd met een nieuwe app en een Luchtcomfort Skill voor meer eenvoud, comfort en welzijn in huis.

tado°, toonaangevend in klimaatbeheer voor thuis, lanceert vandaag de nieuwe V3+ productreeks op IFA in Berlijn. Nu het verwarmingsseizoen weer voor de deur staat, laten de tado° Slimme Thermostaten je intuïtiever dan ooit tevoren met je woning communiceren.

Luchtcomfort
De nieuwe Luchtcomfort Skill zorgt voor een gezondere lucht binnenshuis, verhoogt je productiviteit en verbetert de slaapkwaliteit, voor meer welbevinden binnenshuis. Deze functie helpt een gezondere leefomgeving te creëren door inzicht te geven in het luchtklimaat van de woning. Bovendien krijgt de gebruiker concreet en toepasbaar advies voor meer comfort binnenshuis. Ook geeft de functie tips om gezondheidsrisico’s zoals schimmel te voorkomen.

tado° geeft advies, zoals wanneer en hoe lang je de ramen open zou moeten zetten en hoe je de luchtvochtigheid kan verlagen. Aanbevelingen over wanneer je bepaalde kamers moet verluchten, zijn gebaseerd op zowel de luchtfrisheid binnen als de luchtkwaliteit buiten, de aanwezigheid van mensen en lokale weersvoorspellingen. Wanneer de luchtvervuiling bijvoorbeeld hoger wordt tijdens de spits, of wanneer er veel pollen in de lucht zijn in de leefomgeving, dan zal tado° aangeven hoe je hier het best mee om kan gaan en je bijvoorbeeld adviseren om het raam op een ander moment te openen.

Nieuwe app
De Luchtcomfort Skill is onderdeel van een gloednieuwe app voor de V3+ productreeks. Het is een toevoeging aan een uitgebreid aanbod andere Skills, die gebruikers assisteren in het dagelijks leven, zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Slimme Schema’s en Inzichtelijke Rapporten. De app is zo ontwikkeld dat gebruikers hem op maat kunnen maken door ook enkel de Skills kunnen activeren die zij willen gebruiken. De Auto-Assist Skill is een abonnementsdienst, waarmee je je slimme huisklimaat nog verder automatiseert voor €2.99 per maand of €24,99 per jaar.

Eenvoud, comfort en welzijn
“We zijn trots op de lancering van de V3+ productreeks, die weer een stap verder gaat in het helpen van onze klanten om energie te besparen en tegelijkertijd te genieten van een comfortabeler en gezonder huis,” zegt tado°-medeoprichter & CPO Christian Deilmann. “Iedereen is uniek en daarom kan onze app nog meer op maat worden aangepast. Hij is intuïtief in gebruik en dient als je persoonlijke klimaatassistent.”

Slimme Thermostaten

V3+ Starter Kit Line-up en Add-Ons
De V3+ Slimme Thermostaat Starterskit is verkrijgbaar voor €199,99. De Slimme Radiatorknop Starterskit wordt nu geleverd met één Slimme Radiatorknop en is verkrijgbaar voor €129,99. Andere verwarmingsproducten zijn verkrijgbaar in enkele of gebundelde pakketten om individueel kamerbeheer mogelijk te maken. Met tado° Slimme Thermostaten bespaar je tot 31% op je verwarmingskosten en ze betalen zichzelf terug in het eerste jaar. tado° geeft daarom een Energiebesparingsgarantie van 12 maanden, die klanten een volledige terugbetaling in het eerste jaar biedt, zonder vragen.

De V3+ productsuite is beschikbaar online en bij de grote (online) retailers, maar ook via tado.com. De V3+ suite is volledig compatibel met de Apple HomeKit, Amazon Alexa en de Google Assistent en integreert naadloos in ieder smart home.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details