NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De nieuwste generatie multifunctionele ventilatie- en binnenklimaatmeters
De ergonomische handmeter is voorzien van geïntegreerde magneten die bevestiging aan ventilatiekanalen, chemische zuurkasten en biologische veiligheidskastframes mogelijk maken, voor handsfree gebruik.

De nieuwste generatie multifunctionele ventilatie- en binnenklimaatmeters

CaTeC is verheugd om de nieuwe en verbeterde TSI 9600 VelociCalc en VelociCalc Pro multifunctionele ventilatiemeters te introduceren. Deze gebruiksvriendelijke ventilatiemeter is ideaal voor HVAC-testen en balanceren, cleanroomtests, biologische veiligheid, testen van kast- en laboratoriumrookafzuigkappen, evenals HVAC-inbedrijfstelling en probleemanalyse. De VelociCalc-meters uit de 9600-serie zijn uitgerust met een kleurenscherm met hoge resolutie, geven meerdere metingen tegelijkertijd in realtime weer met aanwijzingen op het scherm om u te begeleiden bij het instellen en bedienen van instrumenten.

Naast de standaard parameters die gemeten kunnen worden, zoals, luchtsnelheid, temperatuur, druk en relatieve vochtigheid, bevatten de ventilatiemeters een ingebouwde workflow voor het berekenen van het percentage buitenlucht, dat wordt gebruikt om de ventilatie-effectiviteit in een gebouw of kamer te bepalen. De VelociCalc® Pro voegt extra ingebouwde workflow toe voor de berekening van de warmtestroom plus vier methoden voor het uitvoeren van een kanaaltraverse bepaling die het meetproces versnelt en fouten vermindert. 

De VelociCalc-meters uit de 9600-serie zijn uitgerust met een kleurenscherm met hoge resolutie, geven meerdere metingen tegelijkertijd in realtime weer met aanwijzingen op het scherm om u te begeleiden bij het instellen en bedienen van instrumenten.

De meertalige interface met kanaaltraverse work­flow, aangepaste test-ID’s en meerdere plug-and-play meet­voelers voorzien een opti­male gebruikers­ervaring zonder afbreuk te doen aan de meet­prestaties en duurzaamheid die klanten & gebruikers verwachten van een TSI VelociCalc-meter.

De ergonomische handmeter is voorzien van geïntegreerde magneten die bevestiging aan ventilatiekanalen, chemische zuurkasten en biologische veiligheidskastframes mogelijk maken, voor handsfree gebruik. Deze instrumenten zijn verkrijgbaar met of zonder verschildruksensor en zijn ontworpen om te werken met een breed scala aan slimme plug-in sondes voor het meten van luchtsnelheid en IAQ-parameters.

De 9600 handmeter komt standaard met een polsband, koffer voor een goede berging en bescherming, 4 AA batterijen, instructies en een meegeleverd kalibratiecertificaat zodat u zeker bent van een nauwkeurige en correcte meting.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details