Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Smart homes

De Smart-technologie van morgen, vandaag

P0006631_LEGRAND_2021-12_B2B-campagne_Beelden-Brochure3(ENT_ID=

1 maart 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

De Classe 300EOS is de allernieuwste revelatie van BTicino op het vlak van intercomsystemen. Dankzij de waaier aan Smart Home-functies en mogelijke uitbreidingen creëert u snel en eenvoudig een geconnecteerd huis voor uw klanten. De deur openen, het weer opvragen of het alarm inschakelen, met de Classe 300EOS legt u de lat voor videofonie en toegangscontrole hoger zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

BTicino blaast het standaard videofoonsysteem nieuw leven in en brengt spitstechnologie in het dagelijkse leven van de consument. Toegangs­poorten openen vanop afstand, een volledig veiligheidssysteem opzetten, slimme schakelaars of andere domotica koppelen… U kunt het zo gek niet bedenken of BTicino heeft het geïntegreerd in de Classe 300EOS.

Spraakbesturing met Amazon Alexa

Naast de handige user interface, is de Classe 300EOS ook uitgerust met Alexa, het spraak­besturingssysteem van Amazon. Met Alexa plaatst u een Smart Home binnen stem­bereik. Dit inno­vatieve next generation-systeem zorgt ervoor dat de gebruiker alle slimme producten aan één hub – de BTicino Classe 300EOS – kan koppelen en vervolgens met zijn stem of smart­phone kan besturen. Denk hierbij niet enkel aan slimme camera’s of alarmen, maar ook andere domotica-uitbreidingen zoals slimme verlichting, muziekinstallaties en televisies.

Een veilige thuis

De Classe 300EOS is uit te breiden met de veiligheidsoplossingen van Netatmo. Dankzij deze koppeling kunt u een eenvoudig, snel en gebruiks­vriendelijk beveiligingssysteem ontwikkelen voor elk type woning. Denk hierbij aan slimme camera’s, deur- en raamsensoren, geluidsalarmen en zelfs rook- en CO-detectoren. Door de geconnecteerde installatie wordt het hele beveiligingssysteem  inzichtelijk en kan het zowel spraakgestuurd als via een handige applicatie bediend worden.

De Home + Security-applicatie van BTicino en Smart Home-expert Netatmo is namelijk de meest gebruiks­vriendelijke en complete applicatie voor remote control in en rond een woning. Dankzij de geïntegreerde veiligheids­module krijgt de gebruiker notificaties en waar­schuwingen bij inkomende (deur)oproepen, bewegingen of gebeurte­nissen in en rond de woning. Aan de hand van enkele simpele kliks kan de gebruiker de deur­oproep beantwoorden en elektrische sloten, camera’s of alarmen activeren. Alle gebeurtenissen worden op elk moment weer­gegeven in een over­zichtelijke tijdlijn.

Eenvoudige installatie en intuïtieve configuratie

Voor de installatie van de BTicino Classe 300EOS heeft u geen bijzondere kennis nodig. Net als andere video­foon­systemen, installeert u de Bticino Classe 300EOS aan de hand van twee­draads­verbinding. Vergeet complexe installatie en Ethernet-configuraties. De Classe 300EOS werkt met een simpele tweedraads­verbinding die u snel en eenvoudig aansluit. Dankzij de ingebouwde wifi­connectie is het volledige systeem in minder dan geen tijd up and running en behoeft de installatie geen extra bekabeling. Hierdoor leent de Classe 300EOS zich als ideale oplossing voor zowel nieuwbouwwoningen als renovaties.

Unieke opportuniteit voor installateurs

Als installateur kunt u het volledige Smart Home-pakket aanbieden en uw klanten zo voorzien in een volledig besturingssysteem voor meer veiligheid en eenvoud. Legrand Group – het moederbedrijf van BTicino – is ervan overtuigd dat de partner-installateurs de drijvende kracht vormen achter het bedrijf. Wie zich bij Legrand aanmeldt als partner-installateur (Certified Member) geniet van de beste ondersteuning en voordelen.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details