NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De strijd tegen twee miljoen verouderde stookplaatsen

De strijd tegen twee miljoen verouderde stookplaatsen

Viessmann pleit als één van de voornaamste verwarmingsspecialisten van het land voor een lage-emissiezone in de berging. “Dit land huisvest twee miljoen verouderde stookplaatsen”, zegt Patrick O, CEO bij Viessmann Belgium. “Niet-condenserende gas- of stookolieketels stoten meer CO2 uit en verbruiken meer energie dan nodig. Condenserende verwarmingstoestellen besparen tot 30% energie.” Viessmann geeft op Batibouw gezinnen én bedrijven een inkijk in de verwarmingstechnologie van vandaag én morgen.

iessmann is overtuigd dat duurzame innovaties en technologie noodzakelijk zijn om de klimaatdoelstellingen op korte en lange termijn te behalen. “Op de scheepvaart na is de bouwsector de grootste CO2-uitstoter van België. Gebouwen zijn namelijk voor meer dan 20% van de CO2-uitstoot verantwoordelijk. Daarom willen wij bij Viessmann zoveel mogelijk inzetten op duurzame energie,” vertelt Patrick O.

De producten van Viessmann richten zich op het optimaal gebruik van duurzame bronnen en enkel aan te vullen met fossiele brandstoffen waar nodig. Een overzicht van enkele oplossingen die het bedrijf voorstelt op Batibouw

Viessmann geeft op Batibouw gezinnen én bedrijven een inkijk in de verwarmingstechnologie van vandaag én morgen.

 

Vitocal 100-A, lucht-waterwarmtepomp met R32

Dankzij de Vitocal 100-A verwarmen en koelen gezinnen hun woning efficiënt, het hele jaar door. De nieuwe monobloc past zich aan elke vermogensbehoefte aan. Zelfs de koudste wintermaanden stellen geen probleem voor deze warmtepomp dankzij de geïntegreerde vorstbeveiligingen. Met het koelmiddel R32 zijn gezinnen verzekerd van verkoeling tijdens de zomermaanden. De Vitocal 100-A is geruisloos en kan dus zonder probleem naast een woonruimte geplaatst worden.

Vitocal 333-G, grond/water-warmtepomp

Dankzij de moderne invertertechnologie is de nieuwe generatie compacte Vitocal 333-G de meest efficiënte oplossing voor nieuwe grond-waterwarmtepompen. Door de modulerende werking wordt het vermogen van de warmtepomp aan de warmtebehoefte van de gebruikers aangepast. Dit resulteert in minder start/stopcycli in het deellastbereik en een hoger jaarlijks rendement.

Dit land huisvest twee miljoen verouderde stookplaatsen.

 

Vitoclima 200-S, lucht-luchtwarmtepomp met R32

Met de Vitoclima 200-S genieten consumenten een heel jaar door van een stabiele binnentemperatuur. De Vitoclima 200-S is makkelijk te bedienen met een digitale afstandsbediening met een LCD scherm die verbonden kan worden met de Ifeel-functie. Met de Ifeel-functie wordt er continu temperatuur informatie doorgestuurd om de stroomvoorziening aan te passen.

Vitodens 200, de meest moderne gaswandketel in de markt

De Viessmann Vitodens 200 verwarmingsketel is een slimme energiecentrale die voldoet aan de strengste eisen voor een comfortabele warmtevoorziening. Met zijn modern, functioneel design en zijn duidelijk gestructureerd mat oppervlak past dit toestel zich perfect aan elke woonomgeving aan.

De Vitodens 200-W overtuigt door zijn hoog bedieningscomfort. Hij kan heel eenvoudig en intuïtief worden bediend via smartphone, tablet of direct op het touchscreen met kleurendisplay. Via de geïntegreerde Wifi-interface wordt de condenserende gaswandketel direct met het internet verbonden en met de ViCare-app is de ketel gemakkelijk te bedienen Met de energie-cockpit zie je in een oogopslag het energieverbruik van de woning. Afhankelijk van de montagehoogte op de wand kan de display bovenaan of onderaan de ketel gemonteerd worden. Dit is de enige ketel in de markt die een in de hoogte verstelbare display biedt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details