Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

De toekomst kleurt groen tijdens InstallPro

nl-BE_-_Banners-Future-is-green-Batibouw-InstallPro-BE-966×412637818955414961954-1

28 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

The Future is Green! Zo luidt het credo van DUCO Ventilation & Sun Control. Een comfortabel, gezond én vooral groener binnenklimaat. De ventilatiefabrikant is straks aanwezig tijdens InstallPro en pakt op de beurs groots uit met energetische ventilatieoplossingen voor nieuwbouw én renovatie. Met de lancering van maar liefst vier nieuwe toestellen zet DUCO een stap vooruit in de evolutie van het gamma systeem D units.

Op 24 en 25 mei zal DUCO aanwezig zijn op “InstallPro by Batibouw”: dé vakbeurs voor professionele HVAC-installateurs. Techlink en de Confederatie Bouw hebben alles in gereedheid gebracht om dit jaar een nieuwe editie van Install Day te organiseren. De drie vorige edities konden op enorm veel bijval rekenen en lokten jaar na jaar een groter publiek naar de hallen van Brussels Kart Expo.

Innoveren binnen systeem D

Met de energiedoelstellingen in het achterhoofd moet de gebouwschil tegen 2050 op orde zijn. En dat betekent: goede isolatie en uitstekende kierdichting. Om in een nieuwbouw te allen tijde van een gezond binnenklimaat te genieten, biedt een ventilatiesysteem D een oplossing. Tijdens Install Pro introduceert DUCO de gloednieuwe D-toestellen DucoBox Energy Comfort 400 en Comfort Plus 350/450/550. De nieuwste generatie toestellen biedt antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor EPB-normen, lage energiegebouwen en de strengere installatie-eisen voor ventilatiesystemen. Het hoge thermische rendement en het lage opgenomen vermogen van de toestellen zijn het resultaat van een uitgekiend ontwerp.

Uitbreiding binnen het gamma DucoFlex luchtkanalen

Het bestaande gamma DucoFlex met diameter 63 die specifiek voor inbouw in chape wordt gebruikt, krijgt een logische uitbreiding naar diameter 90. Dit zorgt ervoor dat DUCO nu ook oplossingen kan aanbieden voor opbouw (achter verlaagd plafond) of instort in betonvloeren.

Kom en ontdek de nieuwe D-toestellen van DUCO tijdens InstallPro op 24 mei en 25 mei.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details