Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

De ultieme energieserie van ASSA ABLOY: acht energiezuinige toegangsoplossingen

PIC1_AAES_Ultieme_energieserie-RD3-4-kopieren

26 januari 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Wie in het aanbod van ASSA ABLOY Entrance Systems duikt, maakt kennis met honderden poorten en deuren. Omdat energieverbruik vandaag – en morgen – hét codewoord is, stelde de wereldleider in toegangsoplossingen zijn ultieme energieserie samen. Dit totaalpakket van acht bijzonder energiezuinige oplossingen voor winkels, horeca en industrie bezorgt gebouwen een optimale energie-efficiëntie score, en levert zo ook de nodige besparingen op.

Energiezuinige oplossingen

Bouwen aan energie-efficiëntie doe je met de energiebesparende toegangssystemen van ASSA ABLOY Entrance Systems. Hun ultieme energieserie telt acht innovatieve oplossingen voor binnen en buiten die opgedeeld worden in vier categorieën: personentoegang, logistiek en productiezones, laadzones en service. Al deze producten zorgen voor meer snelheid, meer efficiëntie, meer isolatie en meer besparingen.

Personentoegang

Voor winkels en horeca prijken de SL500 automatische schuifdeur en de RD3/4 compacte roterende deur bovenaan het energie-efficiëntie lijstje van ASSA ABLOY. Extra dichtingen, isolerend glas en een uitstekende klimaatbeheersing staan hier centraal, waardoor verwarmings- en koelingskosten sterk gereduceerd worden.

Logistiek en productiezones

Voor logistieke- en productiezones in commerciële gebouwen zijn er drie oplossingen die uitzonderlijke energieprestaties opleveren: de OH1082P extra geïsoleerde sectionale poort met een erg lage U-waarde van 0,46 W/(m2K), de OH1042S sectionale poort die vier maal sneller dan gemiddeld opent, en de RR5000 geïsoleerde harde snelrolpoort voor buiten die geen compromissen sluit op vlak van snelheid en isolatie.

Laadzones

Distributie en logistiek hebben voor hun laad- en losprocessen baat bij de combinatie DL6120ST Stepdock Inside met DS6070B opblaasbaar kussenshelter. Zo kunnen vrachtwagens moeiteloos aandocken met gesloten achterpoorten en ontstaat er een perfecte afdichting die koude- en warmtebruggen elimineert.

Service als rode draad

Last but not least drukt ook goed – en dus regelmatig – onderhoud de prijs van de energierekening. Hoe beter toegangssystemen onderhouden worden, hoe kleiner het risico op energieverlies door een defect. Dankzij de flexibele servicepakketten van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn klanten verzekerd van poorten en deuren in prima conditie, en dit van alle merken. Zo worden hun toegangsoplossingen nog duurzamer.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details