NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De Wilo-Isar MODH1: compacte en flexibele betrouwbaarheid voor commercieel gebruik
De Wilo-MODH1 biedt klanten maximale operationele betrouwbaarheid en flexibiliteit in een compact design.

De Wilo-Isar MODH1: compacte en flexibele betrouwbaarheid voor commercieel gebruik

Met de Wilo-Isar MODH1 biedt Wilo de ideale oplossing voor deze toepassingen.

“De Wilo-Isar MODH1 is een drukverhogingssysteem met horizontale meertrapspompen met vaste snelheid”, verklaart Ludivine Boucharin, productmanager van het in Dortmund gelegen technologiebedrijf en verantwoordelijke voor de ontwikkeling van de Isar MODH1. “Door een combinatie van drie uiterst betrouwbare Wilo-Medana CH1-L-pompen te gebruiken, kunnen we een maximale operationale betrouwbaarheid behalen”. Aangezien de pompen zijn uitgerust met roestvrijstalen hydraulica, is het systeem ook geschikt voor het transporteren van drinkwater. De maximale opvoerhoogte van 67 meter en stroomsnelheid van 73 m3/h zijn doorgaans voldoende voor gebruik in kleinere commerciële gebouwen.

“Dankzij de modulaire constructie met een keuze van een, twee of drie CH1-L-pompen kan de Isar MODH1 individueel worden aangepast aan de vereisten van kleinere commerciële locaties”, zegt Ludivine Boucharin. De installatie van het systeem is ook heel eenvoudig: dankzij de compacte constructie, met een afstand van slechts 250 mm tussen de assen, is er voldoende ruimte voor de unit, zelfs als er weinig plaats is. “Voor ons was het belangrijk dat de aansluitingen flexibel zouden zijn, iets waar onze klanten al langer naar vragen en nu ook zeker en vast tevreden over zullen zijn”, verklaart Ludivine Boucharin. Klanten vroegen ook naar meer eenvoud: “Het systeem in dienst stellen, wordt kinderspel dankzij de innovatieve Easy Controller-schakelaar met MODBUS-gegevensoverdracht en parametrering van de drukverhogingspomp.”

Ook het onderhoud is nu praktischer dan ooit: de aansluitingen zijn niet vastgelijmd, wat vaak wel het geval is, en het bevestigingssysteem is zo eenvoudig mogelijk ontworpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details