NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
DELABIE, uniek design in publiek sanitair

DELABIE, uniek design in publiek sanitair

BLACK SPIRIT

Een vernieuwende ervaring waarin doeltreffendheid en elegantie verenigd zijn zoals bij de nieuwe mat zwart verchroomde uitvoering van de elektronische BINOPTIC kraan.

Dankzij de combinatie van functionaliteit en esthetiek werd de BINOPTIC reeds meermaals gekozen en geïnstalleerd in publieke ruimten: de internationale luchthaven van Abu Dhabi, de Incity-toren in Lyon, de Europese Metropool van Rijsel, het nieuwe Tai Kwun centrum voor erfgoed en kunst in Hongkong en de Majunga-toren in La Défense, nabij Parijs. Dit assortiment bewijst aan de vereisten in openbare ruimten te voldoen.

BLACK BINOPTIC – Glashelder

De mat zwarte versie van het BINOPTIC assortiment doet zijn intrede in openbare ruimten. Het ontwerp is vervaardigd uit 100 % mat zwart chroom met optimale weerstand tegen intensief gebruik. De kraan biedt eveneens 90 % water- en energiebesparing en een totale hygiëne: gebruik zonder manueel contact, dagelijkse antibacteriële spoeling en een uitloop met gladde binnenkant. Niets ontbreekt aan dit geheel van technologische voorzieningen. Het esthetische en het praktische gingen nooit zo goed samen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details