NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Deskundige ondersteuning voor individuele badkameroplossingen – GROHE versterkt de rol van professionele partners

Deskundige ondersteuning voor individuele badkameroplossingen – GROHE versterkt de rol van professionele partners

  • Vertrouwde partners: nieuwe GROHE campagne inspireert consumenten met nieuwe badkameroplossingen geïnstalleerd door professionals
  • Consumentenvisie, deskundig werk: consumenten zoeken naar geïndividualiseerd badkamerdesign dat door installateurs tot leven wordt gebracht
  • Toegewijd aan groothandelaren, showrooms, installateurs en projectklanten: GROHE Professional biedt meer dan 700 exclusieve producten en behoeftegerichte diensten om het dagelijks werk van professionele partners te vereenvoudigen

Het uitdrukken van de eigen individualiteit is de laatste jaren steeds belangrijker geworden op het gebied van interieurdesign. Dit geldt ook voor de badkamer, waar consumenten steeds meer nadruk leggen op zowel design als kwaliteit. Geïnspireerd door de nieuwste trends creëren consumenten een visie op hun droombadkamer die volledig aansluit bij hun individuele levensstijl, maar die door vertrouwde professionele partners tot leven moet worden gebracht.

GROHE, een wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichting, ondersteunt sanitairgroothandelaren, installateurs, showrooms, projectklanten en keukenstudio’s bij het eenvoudig en moeiteloos vervullen van de wensen van hun klanten: GROHE Professional is samen met GROHE professionele partners gecreëerd om een unieke product- en service propositie te zijn. Het speciale GROHE Professional assortiment omvat meer dan 700 producten die het merk exclusief via het traditionele groothandelskanaal verkoopt – van betrouwbare bestsellers zoals GROHE Eurosmart en het nieuwe BauEdge keramiek, tot de Colors Collection en verborgen doucheoplossingen. Dankzij extra comfortfuncties die de installatie versnellen, maakt dit de probleemloze planning en implementatie van holistische badkamers mogelijk. Het dagelijkse werk van de professional wordt verder vergemakkelijkt door een uitgebreid service- en trainingsconcept waarmee de experts de concurrentie voor blijven.

In mei 2023 lanceert GROHE een B2C-campagne die het partnerschap tussen consumenten en hun professionele partners viert bij het realiseren van individuele badkamerconcepten – bedacht door de consument, uitgevoerd door de expert.

Passende producten voor individuele behoeftes

GROHE Eurosmart – Betaalbaar design voor individuele behoeften

Het icoon van het exclusieve GROHE Professional portfolio is GROHE Eurosmart. De favoriete productkeuze van professionals is een echte allrounder, die aan zowat elke behoefte en levenssituatie kan voldoen: De veelzijdige maar toch betaalbare lijn wordt geleverd in een eigentijds design en in totaal vier maten, variërend van S tot XL, in zowel uittrekbare als alternatieve hendelvarianten, en zelfs een touchless of hybride versie. Voor holistische interieurconcepten, zelfs die met een budget, vinden installateurs en planners passende GROHE BauEdge keramiek in het GROHE portfolio. Met zijn zachte randen is de collectie qua design en functie een perfecte match met de GROHE Eurosmart kraan. De complete badkameroplossing kan worden aangevuld met de nieuwe Grohtherm 500, die een instapvariant toevoegt aan de Grohtherm familie voor klanten met een budget die willen genieten van de voordelen van een thermostaat, evenals accessoires.

GROHE Essence – hoogwaardige PVD-technologie brengt nieuwe kleuren tot leven

Voor klanten die op zoek zijn naar meer verfijnde ontwerpoplossingen en kleur in het spel willen brengen, is GROHE Essence de kraanlijn bij uitstek. Iconisch design in zeer resistente kleuren stellen klanten in staat om individuele smaak en persoonlijkheid te tonen. De kranen worden gekenmerkt door organische vormen, slanke profielen en natuurlijke lijnen. De nieuwe kleur Phantom Black breidt het toch al ruime aanbod uit tot tien verschillende kleur- en afwerkingsmogelijkheden.

Voor kleuren als Warm Sunset, Cool Sunrise of Hard Graphite gebruikt GROHE de PVD (physical vapor deposition) technologie. Deze komt oorspronkelijk uit de luchtvaartindustrie en heeft een nieuwe standaard gezet voor de kwaliteit van afwerkingen: tijdens de eerste stap, de voorbehandeling, worden de onderdelen zorgvuldig gereinigd en verhit in een oven waar de kunststof onderdelen een ontgassingsproces ondergaan. Tijdens de tweede stap wordt de PVD-coating aangebracht. Dit proces vindt plaats in een hoogvacuümomgeving en bestaat uit drie stappen: eerst wordt het substraat gereinigd, daarna wordt de basislaag aangebracht, gevolgd door de laklaag. Het proces maakt een breder scala aan kleuren mogelijk en levert tegelijkertijd afwerkingen op die drie keer harder en tien keer krasbestendiger zijn dan gegalvaniseerde afwerkingen – waardoor de kranen de zwaarste eisen van het dagelijks gebruik kunnen doorstaan.

Als onderdeel van LIXIL kan het merk GROHE gebruikmaken van de uitgebreide productiecapaciteit van 17 eigen PVD-kamers. Dit heeft het mogelijk gemaakt om de levertijden te halveren voor een geselecteerd assortiment GROHE Professional producten, waardoor onze partners worden ondersteund om aan de individuele behoeften van consumenten te voldoen met een verbeterde service.

GROHE installatiesystemen hebben een lange traditie binnen het portfolio: het merk kijkt terug op meer dan 50 succesvolle jaren van het ontwikkelen van inbouwreservoirs die, dankzij hun gemakkelijke installatie, het dagelijkse werk van professionals wereldwijd vereenvoudigen en consumenten in staat stellen hun droombadkamers te ontwerpen. Klanten kunnen kiezen uit GROHE keramiek, douchewc’s of de veelzijdige spoelplaatcollectie van het merk, die verkrijgbaar is in wel 12 verschillende kleuren, allemaal perfect te combineren met onze inbouwreservoirs.

De nieuwste toevoeging, de GROHE Rapid SLX, maakt snelle en eenvoudige aanpassingen mogelijk, omdat alle aansluitingen gemakkelijk toegankelijk zijn. De geïntegreerde flowmanager is een bijzonder nuttige functie die het gemakkelijk maakt om de intensiteit van de spoeling te regelen – zelfs na de installatie. Naast de flowmanager is het frame voorzien van loze leidingen voor water en elektriciteit, waardoor het mogelijk is op een later tijdstip een douchewc te installeren. De universele wateraansluiting en het reeds geïntegreerde stopcontact zijn toegankelijk via een opening achter de keramiek, waardoor uitgebreide bouwkundige ingrepen niet nodig zijn.

GROHE’s Professional campagne geeft een duidelijk signaal af dat we professionals ondersteunen als onze aanbevolen partners bij de implementatie van de badkamervisies van consumenten. Het Professional portfolio maakt echter niet alleen het leven van installateurs makkelijker dankzij probleemloos werken. Het draagt ook bij aan de klanttevredenheid en daarmee aan meer succesvolle zakenrelaties op de lange termijn. Holistische oplossingen die qua vorm en functie perfect op elkaar zijn afgestemd, vereenvoudigen niet alleen het adviesproces, maar bieden ook mogelijkheden voor upselling: het creëren van een geheel nieuwe badkamerervaring – geïnstalleerd door professionals.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details