NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Detandt- Simon en MOBBIT slaan de handen in mekaar

Detandt- Simon en MOBBIT slaan de handen in mekaar

Vanaf april 2020 engageert Detandt-Simon, groothandel gespecialiseerd in systemen voor rookafvoer, boilers, waterbehandeling en ventilatie; zich in de commercialisering van MOBBIT.

Expertise in ventilatie

Detandt-Simon, gevestigd in Ghlin bij Bergen,  heeft al meer dan 30j ervaring in rookafvoerkanalen. Om beter aan de toenemende vraag van hun klanten te kunnen beantwoorden, heeft Detandt zijn gamma over de jaren heen uitgebreid met producten bestemd voor  ventilatie, verwarming  en  waterbehandeling.  Met meer dan  10.000 Belgische en Franse klanten, is Detandt-Simon actief op de privé, professionele en industriële markt . “We hebben bewust geopteerd voor een partner gespecialiseerd in ventilatie omwille van hun  expertise  en hun marktkennis in de HVAC sector. “ zegt Ronny Reygel van MOBBIT.

MOBBIT onmiddellijk beschikbaar

MOBBIT, reeds in voorraad beschikbaar,  vult perfect het bestaande assortiment van Detandt-Simon aan. Voortaan is MOBBIT uit stock  onmiddellijk beschikbaar.  “Voor MOBBIT is het belangrijk om een partnerschap aan te gaan met een groothandel met voorraad. Detandt-Simon heeft in het magazijn van 13.000 m² meer dan 25.000 referenties op stock.”, gaat Ronny verder.

Grote klantgerichtheid

Bij Detandt-Simon is bovendien de betrokkenheid met de klanten een prioriteit. De medewerkers van de studiedienst en het technisch verkoopteam begeleiden de installateurs en projectontwikkelaars, vóór, tijdens en na de uitvoering van een project”, voegt Ronny toe.

superkit-kopieren

Opleidingen in de pipeline

De ingenieurs en productspecialisten stellen hun expertise ter beschikking.  Deze technische trainingen zijn bedoeld voor professionele monteurs en installateurs. Ze combineren theorie en praktijk om zo goed mogelijk in te spelen op de realiteit en op problemen die ze tegen kunnen komen. “Om onze klanten te ondersteunen in de ontwikkeling van onderhoud van ventilatiekanalen, organiseren we via de ‘Detandt-Simon Academy’ opleidingen in ventilatie op 6 en 29 mei en op 2 september “, aldus Juan Baldo,  Executive Assistant en Sales Director bij Detandt-Simon.

“Weldra zal ook MOBBIT opgenomen worden in het opleidingsprogramma.  MOBBIT staat  zowel in het Detandt-Simon afhaalpunt in Ghlin, als in het nieuwe verkooppunt in Luik, tentoon gesteld.”

Voor meer info: https://www.detandt.com/NosFormations.html

Reiniging  en onderhoud

“Rekening houdend met de noden van onze klanten en  overtuigd van onze partnerkeuze,  is MOBBIT het antwoord van Detandt-Simon voor het onderhoud van ventilatiekanalen. Dankzij MOBBIT kunnen onze installateurs nu naast het gebruikelijke onderhoud tevens een reiniging bij oplevering én een reiniging om de 2 à 3j aanbieden met een eenvoudige nieuwe Belgische toolkit”, zegt Juan Baldo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details