Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Distributeur elektrotechnisch installatiemateriaal breidt uit

trilec-67-kopieren

10 mei 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Trilec, distributeur van elektrotechnisch installatiemateriaal, breidt verder uit. Trilec, voorheen ‘Lampencentrale’, verwelkomt ‘Vanherck Electrotechniek’ in de familie. Dit filiaal, vlakbij Mol, zal de ruimte tussen het filiaal in Merksem en het filiaal in Houthalen (Zonhoven) invullen. Trilec verdeelt componenten voor automatisering en sturing, verlichtingstoestellen voor huis, kantoor en industrie en elektro voor de tertiaire, residentiële en industriële markt. Een team van 200 professionals, verdeeld over 16 filialen, adviseert de professionele elektro-installateurs.

Trilec, een familiebedrijf met aan het roer de familie Meert, evolueerde van ‘Lampencentrale’ in de jaren 90, met een 10-tal filialen, tot 16 vestigingen vandaag. Op 5 oktober 1965 startte ‘Lampencentrale’ als een bescheiden eenmanszaak in lampen. Onder leiding van de familie Meert groeide ‘Lampencentrale’ uit tot de CL-Group. Vanaf 2013 draagt de CL-Group de naam Trilec.

20 in 2020

Trilec Artikel Vakblad Installatie Bouw België Distributeur

De ruggengraat van het Belgische familiebedrijf bestaat uit drie kerntaken: logistiek, advies en distributie geflankeerd door drie kernwaarden: familiaal, correct en servicegericht.

 

Trilec investeerde de afgelopen 10 jaar in 5 start-ups en overnames. Dankzij het familiaal karakter, de langetermijnrelatie, het geduld en de weloverwogen beslissingen groeit Trilec op het juiste ritme, met de ambitie om naar 20 vestigingen te groeien in 2020, telkens op een boogscheut van de grote invalswegen in België.    

De ruggengraat van het Belgische familiebedrijf bestaat uit drie kerntaken: logistiek, advies en distributie geflankeerd door drie kernwaarden: familiaal, correct en servicegericht. Trilec heeft een artikelenbestand van meer dan 110.000 items in een centraal magazijn in Erpe-Mere van zowat 20.000m² met een interne controle- en transportdienst.

Annemie & Philippe Meert, aan het roer van het bedrijf, koesteren het familiekarakter van het bedrijf als stabiele basis voor technologische innovaties. Deze zijn van levensbelang voor de onderneming. Ook de familiale opvolging is alvast verzekerd. Trilec investeerde als eerste in de sector in een halfautomatisch magazijn, om met een minimale foutenmarge en hoge betrouwbaarheid te leveren.

Vinger aan de pols

Trilec Artikel Vakblad Installatie Bouw België Distributeur

Vertegenwoordigers met een technisch-commerciële achtergrond staan elektro-installateurs bij in de keuze van de juiste producten.

 

Trilec volgt innovaties op de voet en organiseert opleidingen voor personeel en klanten, vervolmakingcursussen en productvoorstellingen. Vertegenwoordigers met een technisch-commerciële achtergrond staan elektro-installateurs bij in de keuze van de juiste producten. De klok rond kunnen professionele installateurs de Trilec-productendatabase online raadplegen en bestellen via Triconnect, beschikbaar binnen 24 uur in de winkel of in een beveiligde nachtkluis.  


Makkelijk bestellingen plaatsen

Trilec maakt bestellen eenvoudiger dankzij het online bestelplatform Triconnect. Het is een gebruiksvriendelijk, compleet bestelprogramma waar de klant op een snelle manier terug kan vinden wat hij zoekt.

Bestellen bij Trilec kan 24/24u. Bestellingen die vóór 19u geplaatst zijn op Triconnect, kunnen (afhankelijk van het gekozen filiaal) vanaf 23u in de nachtkluis van het filiaal opgehaald worden.

Leveringen zijn in de loop van de volgende dag mogelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details