NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Domekt R series: a new turn

Domekt R series: a new turn

Deze ultra-efficiënte D-systemen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het gamma is breed inzetbaar van 50 – 625 m3h en omvat units voor wand-, plafond- en vloermontage. Het warmtewiel is bovendien bestand tegen extreme weersomstandigheden én voorkomt condensatie en vochtproblemen. Het C6 besturingssysteem zorgt overigens voor een optimale werking en een sublieme gebruikerservaring.

Uitzonderlijke prestaties

Hoge energie-efficiëntienormen

Alle componenten en onderdelen zijn nauwkeurig geselecteerd en geassembleerd om de beste efficiëntie te bereiken. Een geavanceerd regelsysteem optimaliseert de prestaties van de unit.

Intelligente C6-sturing

Slimme controlleralgoritmen bieden een breed scala aan functionele mogelijkheden. De units kunnen worden bediend via het bedieningspaneel, via een webbrowser en mobiele apparaten of beide. Door de geïmplementeerde protocollen zijn de units eenvoudig te integreren in elk gewenst GBS.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Dubbele bescherming tegen corrosie – de behuizing van de units is gemaakt van gegalvaniseerd staal met een poedercoating. Ventilatormotoren zijn beschermd tegen vocht en stof en uitgerust met lagers met een lange levensduur.

Energieterugwinning

De Domekt-serie is uitgerust met alleen de meest efficiënte EC (elektronisch gecommuteerde) ventilatoren, zeer efficiënte roterende en tegenstroomplatenwarmtewisselaars, filters met een enorm filteroppervlak en intelligente automatisering C6. Al deze componenten zorgen voor een drastische vermindering van het energieverbruik, terwijl een comfortabel binnenklimaat behouden blijft.

Laag geluidsniveau

Alleen perfect uitgebalanceerde ventilatoren met een unieke geometrie worden gebruikt. Alle componenten van de units zijn aerodynamisch op elkaar afgestemd. Behuizingen opgevuld met minerale wol en het gebruik van speciale composietmaterialen zorgen voor een stille werking van deze units.

Plug & Play-oplossing

Alle units zijn volledig stekkerklaar en hebben een geïntegreerde automatische besturing.

Met Domekt R ben je opgewassen tegen alle weersomstandigheden want de ventilatie unit herstelt effectief de warmte bij lage temperaturen (Zelfs bij -30 ° C buitenshuis), bevriest niet en bespaart op efficiënte wijze koelte in de zomer door de kosten voor conditionering te verlagen.  Bovendien regelt het toestel de luchtvochtigheid in de kamer met behoud van het optimale comfortniveau en zorgt het geavanceerd ontwerp voor minimale menging van de twee luchtstromen. Daarbij komt dat condensafvoer niet nodig is en wat een eenvoudige installatie met zich meebrengt. Voor meer informatie over Domekt R: https://www.ventilairgroup.be/be-nl/Domekt-R

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details