NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Drie moderne verrijkingen voor de badkamer

Drie moderne verrijkingen voor de badkamer

Van Marcke biedt verschillende oplossingen die zich uitstekend lenen om van een badkamer een waar pareltje te maken: dankzij de wastafels Eccentrico en Monsieur van Falper, en het badkamerbehang van Arblu, allen exclusief verdeeld door Van Marcke, wordt het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in de badkamer.

Eccentrico
Eccentrico, ontworpen door Victor Vasilev, is een wastafel van Falper, exclusief verdeeld door Van Marcke. Deze wastafel geniet van een rationeel design, dat de geometrie van de cirkel versterkt door die te reduceren tot een totemistisch element. Er komt een eenvoudige en verfijnde dialoog tot stand tussen de verschillende materialen: Carrara-marmer, hout, metaal en Cristalplant®. Wie de wastafel aanraakt, voelt onmiddellijk de verfijnde originaliteit van deze karaktervolle vrijstaande wastafel.

Monsieur
De wastafel Monsieur is van de hand van designers Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Gestructureerde en elegante materialen ontmoeten elkaar, en geven zo vorm aan een design dat zich onderscheidt door een verfijnd raffinement dat tot uiting komt in zachte rondingen en kostbare details. Het project Monsieur is het resultaat van een studie gericht op eenvoud en lichtheid.  Monsieur is gemaakt van roestvrij staal, massief notenhout en Cristalplant van biologische origine.

Uniek behang van Arblu
In de inrichtingstrends voor de badkamer van 2018 staat behang centraal. Daarom stelt Arblu in zijn catalogus het waterproof wallpaper voor, behang met een resistente en reeds geteste technologie. Het behang is gemaakt uit verstevigde glasvezel en wordt geplaatst in verschillende stappen die ervoor zorgen dat de ondergrond 100% waterdicht is.

De ontwerpen kunnen worden afgestemd op alle afwerkingen en kleuren van de meubels en douchebakken uit het Arblu 2018-gamma: u krijgt de keuze tussen zestien thema’s die gaan van Art Deco tot de Japanse stijl.

De Arblu-thema’s bestaan telkens zowel in de waterproof (voor in de douche) als in de standaardversie (vinyl behang voor overal behalve in de douche).  Zo kunt u uw wellness- en slaapruimtes op elkaar afstemmen en een unieke sfeer creëren. Met de aangeboden texturen krijgt elke muur een persoonlijk tintje.

Tekst en beeld Van Marcke 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details