NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
DT4 Ruimtethermostaten; opnieuw uitgevonden dankzij installateurs

DT4 Ruimtethermostaten; opnieuw uitgevonden dankzij installateurs

De DT4 Ruimtethermostaten van Honeywell Home zijn precies zoals u het zich had voorgesteld. Ze combineren een slank en modern design met eenvoudige functionaliteiten. Ze zijn geschikt voor elk huishouden en elke toepassing. Van aan/uit en OpenTherm® cv-ketels, stadsverwarming tot warmtepompen. Ze werden ontworpen voor verschillende soorten woningen en systeemtoepassingen en zijn verkrijgbaar als bedrade of draadloze oplossing.

Stelt u zich een ruimtethermostaat voor die samenwerkt met bestaande Honeywell Home producten, toepasbaar is op meerdere verwarmingssystemen, een slank en modern ontwerp heeft én groenere energiesystemen ondersteunt. Dit alles komt samen in de DT4 Ruimtethermostaten van Resideo. Deze thermostaten werden opnieuw uitgevonden dankzij de feedback van installateurs. Als eerste aanspreekpunt voor woningeigenaren weten zij welke eigenschappen comfortoplossingen nodig hebben en hoe ze eruit moeten zien.

Ontworpen voor installateurs, gemaakt voor gebruikers

DT4 Ruimtethermostaten combineren slank, modern ontwerp met eenvoudige functionaliteiten. Gemakkelijk in gebruik en met eigenschappen om van te houden; het is alles wat installateurs en gebruikers willen en nodig hebben.

Werkt samen met bestaande producten en systemen

DT4 Ruimtethermostaten zijn geschikt voor vrijwel elk huishouden en elke toepassing. Van aan/uit en OpenTherm® cv-ketels, stadsverwarming tot warmtepompen. Ze werden ontworpen voor verschillende soorten woningen en systeemtoepassingen en zijn verkrijgbaar als bedrade of draadloze oplossing. Kies simpelweg de juiste DT4 thermostaat voor uw klant.

Ondersteunt groenere energiesystemen

DT4 Ruimtethermostaten kunnen geïnstalleerd worden als thermostaat of als onderdeel van een bredere comfortoplossing, zoals de HCC100 Multizone vloercomfortregelaar of als onderdeel van evohome. Ze ondersteunen zowel hybride als groenere energiesystemen energie-efficiënte oplossingen waaronder warmtepompen, zonering en vloerverwarming en –koeling.

Eenvoudig te installeren

Met het DT4 thermostaten behoren ingewikkelde installatie tot het verleden. Onze begrijpelijk online ondersteuning is ontwikkeld om u alle informatie te geven over het specificeren, installeren en in gebruik nemen van ons toonaangevende assortiment aan thermostaten. Het product wordt geleverd inclusief handleiding en een QR-code die verwijst naar onze installatievideo’s. Extra installatie-informatie is beschikbaar op het onlinesupport portal van Resideo, via de Resideo Academy online cursussen en in de installatievideo’s op het YouTube-kanaal.

Lees meer informatie over de DT4 Ruimtethermostaten op de website van Resideo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details