NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
‘Duco pakt uit met Webinar: ‘Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021’’

‘Duco pakt uit met Webinar: ‘Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021’’

De EPB-wetgeving wordt strenger en strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens Duco’s gratis webinar op 21 oktober krijgt u hier een antwoord op!

BENT u nog mee?

De bouwregelgeving groeit en bloeit, maar wordt eigenlijk vooral strenger. Alle nieuwbouwwoningen moeten tegen 2021 voldoen aan de BEN-eisen. Hierbij wordt een E-peil 30 de nieuwe standaard. Bijna-energie neutrale gebouwen verbruiken zeer weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Dit webinar is ideaal voor wie nood heeft aan een update rond de EPB-regelgeving, met een vooruitblik richting 2021!

Gastspreker

Gastspreker van dienst is architect Luc Dedeyne (SBM), met een passie voor energie en technieken. Hij begeleidt u binnen de regelgeving van ventilatie, hernieuwbare energie en zonwering. Dirk Stevens (Duco) presenteert Duco’s E-peil verlagende oplossingen op het vlak van ventilatie, zonwering en nachtkoeling.

Timing & inschrijven

Het webinar vindt plaats op woensdag 21 oktober van 10u tot 11u15. Dit event geldt als 1 uur permanente vorming. De infosessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Meer info op: nl.duco.eu/EPB2021

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details