Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

DUCO seminars | Ventilatie in Renovatie

Banner-persbericht-seminar-DUCO

5 april 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De doelstelling is glashelder: tegen 2050 moet elk huis in ons land een energiescore A+ of A behalen. Super energiezuinig dus. Dat mag zonder twijfel ambitieus genoemd worden, zeker als je weet dat de gemiddelde woning vandaag een energiescore D, E of nog erger heeft. De kwaliteit van het ventilatiesysteem heeft een grote invloed op die score. In samenwerking met SBM organiseert ventilatiefabrikant DUCO daarom twee seminars over ventilatie in renovatie.

Ventilatie bij renovatie: hoe pak je het aan?

Sprekers van dienst zijn Dirk Stevens (DUCO) en Luc Dedeyne (SBM). Aan de hand van een uitgewerkte case tonen ze welke performante C én D ventilatiesystemen er zijn om het E-peil te verlagen. Dirk en Luc maken een inschatting van de renovatiekosten om een woning aan te passen aan de energetische eisen.

Update regelgeving

Een update rond de regelgeving van ventilatie wordt vakkundig gemodereerd door energieconsulent Luc Dedeyne. Door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor menig architect en EPB-verslaggever.

Programma

 • Vanaf 13u00: ontvangst & drankje 
 • 13u30: start deel I presentatie
 • 14u45: pauze
 • 15u15: vervolg deel II presentatie
 • 16u00: afsluitende netwerkdrink
 • 17u00: einde programma

Eén thema, twee locaties

Om in te spelen op bereikbaarheid vindt hetzelfde seminar tweemaal plaats: de eerste keer speelt het zich af in Lamot in Mechelen op woensdag 4 mei. Op woensdag 11 mei vindt het seminar plaats in het AuditoRium4 in Gent.

Smaakt dit naar meer? Schrijf je dan snel in via https://nl.duco.eu/registratie-seminar! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Bovendien telt deelname aan dit seminar mee voor 1u permanente vorming.

Info voor de pers: contacteer Vincent Vandeputte op het nummer +32(0)58/33.00.33 of via e-mail naar vincent.vandeputte@duco.eu.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details