NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Duravit biedt levenslange garantie op keramiek

Duravit biedt levenslange garantie op keramiek

Als specialist in keramiek kan de Duitse designbadkamerspecialst Duravit teren op meer dan 200 jaar vakmanschap en ervaring met dat ‘witte goud’. Met behulp van ingenieuze productieprocessen koppelt de badkamerfabrikant een innovatief en tijdloos design aan de hoogste kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Om die belofte steenhard te maken, biedt Duravit nu een levenslange garantie op keramiek.

Reeds decennialang hecht Duravit belang aan precisie en duurzaamheid bij de ontwikkeling en productie van keramiek. Vanuit de overtuiging dat tijdloos design gepaard moet gaan met zin voor innovatie en ongeëvenaarde kwaliteit, heeft dat oog voor detail het keramisch productaanbod van de producent door de decennia heen sterk doen evolueren.

Om dat te bewijzen voegt Duravit meteen de daad bij het woord: vanaf nu biedt het een levenslange garantie op meer dan twintig van zijn keramiekreeksen, waaronder ook de nieuwe badkamercollectie D-Neo van de Belgische designer Bertrand Lejoly.

Persoonlijk certificaat

Trotse eigenaars en gebruikers van Duravit keramiek kunnen dit eenvoudig registreren op het platform www.duravit.be/lifetimewarranty tot drie maanden na de aankoop. Ze krijgen vervolgens een persoonlijk certificaat.

Mocht later toch een materiaal-, productie- of constructiefout worden ontdekt, kan steeds een claim ingediend worden bij de dealer van de aankoop. In het geval van een garantieclaim draagt Duravit de kosten voor de vervanging, installatie en verwijdering van het betreffende product. 

Alle garantievoorwaarden zijn te lezen op de website van Duravit. http://www.duravit.be/lifetimewarranty

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details