NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

EEG GROUP NU OOK ACTIEF IN BRANDBEVEILIGING

Sinds oktober is EEG Group actief in brandbeveiliging. Met het nieuwe competence center EEG Fire Protection beantwoordt EEG Group aan de toenemende vraag naar brandbeveiligingssystemen. EEG Group bouwt dit nieuwe competence center verder uit met de adequate certificeringen.

TOENAME VRAAG

Eind september legde het Kortrijkse bedrijf Ingenial de boeken neer. Het team, gespecialiseerd in risicobepaling, ontwerp, installatie, testen en onderhouden van vaste opgestelde hydraulische brandblusinstallaties op basis van water of schuim, kon onmiddellijk aan de slag bij EEG Group. ‘Voor EEG Group is dit een mooie opportuniteit’, legt Algemeen Directeur Didier Vanden Broucke uit. ‘Steeds meer van de klanten die op ons een beroep doen voor de realisatie van hun multitechnische projecten vragen naar brandbeveiligingssystemen. Met EEG Fire Protection bieden we een efficiënt antwoord op deze toenemende vraag.’

DIENSTVERLENING

EEG Fire Protection biedt diensten aan die het verschil kunnen maken in alle fasen van een project. Van systeemaudits en risicobepaling over het eigenlijke productie- en installatieproces tot het onderhoud van het systeem. Klanten kunnen bij EEG Fire Protection ook terecht voor volgende specifieke diensten: klassieke sprinklersystemen, beveiliging van speciale risico’s, lage druk watermistsystemen, residentiële systemen, diepvries opslagbeveiliging, deluge sproeisystemen, schuimblusinstallaties en gasblussystemen.

BOSEC & ISO-CERTIFICATIE

‘Het is onze bedoeling om EEG Fire Protection verder uit te bouwen’, verduidelijkt Algemeen Directeur Vanden Broucke. ‘Dankzij de aanwezigheid van twee fire experten zetten we nu de nodige stappen gezet om de BOSEC-certificatie te behalen. Dit certificaat garandeert de betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze systemen en dienstverlening, alsook de conformiteit met bijkomende kwaliteitscriteria die overeenstemmen met de behoeften van gebruikers en consumenten.’

Naast het behalen van de BOSEC-certificatie is EEG Fire Protection ook bezig met het ISO 9001 certificaat, een noodzakelijke voorwaarde om als erkend installateur in de markt te staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details