NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Een hygiënisch toilet: de Viega-bedieningsplaat reageert zonder aanraking

Een hygiënisch toilet: de Viega-bedieningsplaat reageert zonder aanraking

Door de strengere hygiënenormen kijken we met een nieuwe blik naar de producten die we dagelijks gebruiken. Zo heeft Viega een oplossing voor toiletten ontwikkeld die hygiëne en design perfect combineert. Je activeert de nieuwe Visign for Style 25 sensitive-bedieningsplaat simpelweg door je hand voor de spoelfunctie te houden, zodat je huid niet in aanraking komt met bacteriën en virussen.

De Visign for Style 25 sensitive-bedieningsplaat voor toiletten bundelt hoogstaande elektronische technologieën die hun verdienste al sinds jaar en dag bewijzen. Nu hebben ze geleid tot de ontwikkeling van een contactloze spoeloplossing, die niet alleen heel handig maar ook erg hygiënisch is. Je hoeft enkel je hand voor het overeenstemmende spoelsymbool te bewegen om het systeem te activeren. Het grootste symbool staat voor een grote spoeling, het kleinere voor een lager waterverbruik (twee, drie of vier liter, naargelang de instellingen).

Intuïtieve bediening

Een intuïtieve bediening is cruciaal wanneer hygiëne noodzakelijk is. Daarom werkt de Visign for Style 25 sensitive via een fijn rooster van lichtpuntjes. Deze lichtpuntjes vormen samen de symbolen voor de twee spoelvolumes en activeren contactloos spoelen in het gewenste volume. De hygiënische werking wordt ook vertaald naar het design van de bedieningsplaat, die in helder wit is uitgevoerd.

De Visign for Style 25 sensitive is afgewerkt met een lichtgevende coating, die zichzelf zowel met natuurlijk zonlicht als met kunstlicht oplaadt. De bedieningsplaat schijnt in het donker: je ziet hem zonder dat je het licht in het toilet moet aandoen.

De Visign for Style 25 sensitive is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en zijn gladde plaat is bijzonder makkelijk schoon te maken.

Technologie en design komen samen bij Viega

Het zijn niet alleen de elegante uitstraling en het meermaals bekroonde design van Viega’s Visign-producten die het hedendaagse badkamerdesign constant beïnvloeden. Ook hun gesofisticeerde technologie en enorme gebruiksgemak zijn uniek. Dankzij een ruim assortiment van onder meer douchegoten, duwplaten voor toiletten, badgarnituren, elektronische bedieningen van baden en zeer flexibele voorwandtechnologie, kunnen Viega-klanten unieke, moderne badkamers met een hoog wellnessgehalte creëren. Viega Prevista combineert comfort met design. De in de hoogte verstelbare modules voor toiletten en wastafels, alsook de gesofisticeerde bedieningsplaten voor toiletten, maken van het nieuwe gamma voor voorzetwanden een echte allrounder in de badkamer. Een ruime selectie van badafvoeren, vloerafvoeren en sifons maken het gamma compleet.

De Viega-producten in harmonieuze kleuren en bijzondere materialen helpen klanten om tot een perfect afgestemd badkamerdesign te komen.

Viega Visign maakt deel uit van het assortiment van inbouwproducten en afvoertechnologieën van de internationale Viega Group, een van de grootste fabrikanten van installatietechnologieën.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details