TopTherm configurator Rittal
00:52
28-01-2016

Een koelsysteem ontwikkelen in slechts vier stappen

Rittal configurator voor TopTherm koelsysteem

Dankzij de nieuwe Rittal TopTherm configurator kunnen constructeurs en technische aankopers in de machinebouw voortaan machine- en proceskoelingen eenvoudiger dan ooit plannen. De online tool ondersteunt bij het exact bepalen van het nodige koelvermogen, de snelle keuze van de passende oplossing en de automatische samenstelling van alle technische data. En dit in amper vier stappen.

“Al meer dan 8 000 aanvragen in de voorbije drie maanden tonen aan dat de nieuwe configurator onze klanten echt voordelen biedt,” aldus Hakan Türe, Product Manager Climat Control bij Rittal. De online tool is beschikbaar in zeven talen en helpt constructeurs en technische aankopers in de machinebouw snel en eenvoudig een waterkoelingsysteem te ontwerpen in slechts vier stappen.

De configurator biedt een accurate en geautomatiseerde basis voor het berekenen van het vereiste koelvermogen en vereenvoudigt het kiezen van de juiste koeler met een bereik van 1 tot 40 kW. Tot de functionaliteiten behoort interactieve productinformatie over het ruime aanbod systeemaccessoires van Rittal. Gedefinieerde optiepakketten zijn daardoor eenvoudig configureerbaar. Tekeningen voor de engineering staan ter beschikking om te downloaden in de formaten DWG, PDF en 3D PDF.

Ook beschikbaar zijn onderdelenlijsten, specificaties en aanbestedingsteksten, net als de karakteristieken op vlak van koel- en pompvermogen. Op die manier kunnen alle noodzakelijke technische data in enkele muisklikken worden opgevraagd. Het doorsturen van de data tijdens een prijsvraag of bestelling maakt het communiceren met de fabrikant zeer efficiënt.

De configurator van Rittal is beschikbaar in Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands en Russisch, zowel off- als online te raadplegen viahttp://www.rittal.com/de_de/chiller_config/.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: configuratie , koelsysteem , Nieuws , Rittal , Toptherm

Installatie en Bouw België partners

Sortimo Workmo Pro-K Award 2016Solarbaby SolarBoy Belsolar