NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Een nieuw PROcenter Facq in Geel, het eerste in de regio

Een nieuw PROcenter Facq in Geel, het eerste in de regio

Facq, marktleider in de sector van sanitair en verwarming in België, opende een nieuw PROcenter in Geel. Het zijn buurtwinkels voor professionals en het is de eerste in de regio. Het center is optimaal gelegen, vlakbij de fly-over brug en op enkele kilometers van het stadscentrum, alsook nabij de in- en oprit van de E313.

Een 360° service

Het gloednieuwe PROcenter in Geel heeft een oppervlakte van 1.900 m², met meer dan 7.000 artikelen op voorraad, zelfscanoplossingen, Collect&Go én een nieuwe 24/7 formule waar zelfservice centraal staat. Het biedt een vrije toegang voor professionals om er hun bestellingen buiten de openingsuren op te halen. Ook is er parkeermogelijkheid, gemakkelijke toegang en flexibele openingsuren, van 7 uur tot 17 uur op weekdagen en van 7 uur tot 12 uur op zaterdag. 

Naar analogie met Facq’s inzet in duurzame ontwikkeling, leverde het belangrijke inspanningen bij de bouw van het PROcenter in Geel. Het gebouw garandeert een laag energieverbruik, waarbij duurzame elementen en energiezuinige oplossingen de impact op het milieu minimaliseren en een milieuvriendelijke werking garanderen. ​ 

Een ervaren team 

Het nieuw samengestelde team wordt geleid door Bart Wouters. Hij wordt vergezeld door twee adviseurs, Filip Celis en Jimmy Mariën. Met hun jarenlange ervaring in de sector, beschikken ze over de nodige expertise om installateurs optimaal te adviseren. ​ 

Bjorn Picavet is verantwoordelijk voor de prospectie van het PROcenter. In Wilrijk, vervulde hij deze functie al jaren met succes. ​

We starten vol enthousiasme aan dit nieuwe avontuur, dat ons de kans geeft om Facq uit te breiden en onze diensten naar de regio Geel te brengen. We kijken ernaar uit om nieuwe relaties met klanten op te bouwen en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun projecten,” vertelt Bart Wouters met trots.

Binnenkort een showroom 

Daarnaast wordt er in september een gloednieuwe showroom geopend. Daar ontdekken zowel professionele als particuliere klanten de nieuwste trends en innovaties op het gebied van sanitair en verwarming én kunnen ze er terecht met al hun vragen. Meer informatie volgt. 

Praktische informatie 

Adres : Nijverheidsstraat 1/bus 1, 2260 Geel 

Openingsuren:

  • Maandag – vrijdag: 7u – 17u 
  • Zaterdag: 7u – 12u 
  • Zondag: gesloten 

Graag een bezoekje brengen aan het PROcenter van Facq? Stuur dan een e-mail naar [email protected] om uw afspraak te bevestigen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details