NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Eindelijk weer veilig netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution 2022

Eindelijk weer veilig netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution 2022

Beste Solarprofessional,

Na een jaar afwezigheid kan de vertrouwde jaarlijkse afspraak voor de solarindustrie – in alle veiligheid – weer doorgaan. Intussen al voor de 10e keer zal InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux, plaatsvinden.

Markeer in uw agenda: 19 en 20 januari 2022 | Flanders Expo Gent

Op woensdag: van 9.30 tot 20 u. NOCTURNE
Op donderdag: van 9.30 tot 18 u.

Hoe heeft de markt de covidpandemie doorstaan? Welke innovaties zijn mogelijke game changers? En wie zijn vandaag de dag de voornaamste spelers in uw branche? U ontdekt het met eigen ogen op InterSolution.

In onze volgende newsletter zal u een persoonlijke registratiecode ontvangen voor gratis toegang.

Grote namen

Tal van vooraanstaande spelers hebben hun aanwezigheid bevestigd, waaronder: SMA, Esdec, Huawei, Kostal, Tesvolt, Premium Mounting Technologies, Avasco, Battery Supplies, Sadef, Wattkraft, Growatt, Rexel, Cebeo, Baywa r.e., Krannich Solar, Van der Valk Solar Systems, Xemex, PV Cycle, GPC Europe, SAJ, Carbomat, Schletter, Niko, Eco-Tronic…

Deelnemen als exposant? Neem contact op via [email protected] voor een voorstel op maat. Of vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Jubileumeditie

InterSolution vindt in 2022 voor de 10e keer plaats. In 2008 was het de allereerste zonne-energievakbeurs in de Benelux. Intussen is de beurs uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor iedereen die professioneel in contact komt met de solar business in België of Nederland.

Veiligheid is onze prioriteit

Uiteraard staat InterSolution garant voor een veilige beurs, waarbij er géén beperking is op het aantal bezoekers, conform de geldende coronamaatregelen. Er is voldoende ventilatie en ruimte op de beursvloer, en belangrijke contactpunten worden regelmatig gedesinfecteerd. Voor catering gelden de horecaregels.

Ik kijk ernaar uit om u in januari te mogen begroeten op deze bijzondere editie van InterSolution!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details