Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Meetinstrumenten

Elektro Lijn THT300 warmtebeeldcamera

EURO-INDEX_Elektro-Lijn_THT300_PR-foto-01_15x10cm

5 september 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

EURO-INDEX introduceert met de THT300 een nieuwe warmtebeeldcamera met uitstekende specificaties, hoge gebruiksvriendelijkheid en brede toepasbaarheid voor een betaalbare prijs. Het toestel biedt een hoge thermische resolutie van maar liefst 388 x 284 pixels, een meetbereik van -20 tot 650 ºC en een thermische gevoeligheid van 50 mK. De warmtebeelden worden weergegeven op een groot 3,5” touchscreen met een beeldfrequentie van 50 Hz.

Het toestel is ergonomisch vormgegeven en de stevige behuizing is stootvast. Met beschermingsklasse IP54 is deze warmtebeeldcamera zelfs spatwaterdicht. De THT300 bevat naast een warmtebeeldcamera ook een “normale” camera, waarbij de warmte- en normaal beeld met elkaar kan worden gemixt, voor gemakkelijke identificatie van objecten. Naast statische warmtebeelden is het mogelijk om warmtebeeldvideo’s te maken.

Deze camera beschikt over een Li-Ion accu waarmee circa 4 uur continu kan worden gewerkt. Via USB of wifi kan het toestel verbinding maken met een PC, tablet of smartphone om met de opgeslagen beelden en video’s professionele rapportage te maken met de gratis beschikbare software en app. EURO-INDEX beschikt over faciliteiten in het kalibratielaboratorium om deze camera te kalibreren en te leveren met een KWS® kalibratiecertifcaat.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details