Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Elektromobiliteit bij Sortimo

Schermafbeelding-2022-12-19-om-16.47.15

20 december 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De elektromobiliteit bij Sortimo is gebaseerd op drie essentiële pijlers: Het laden van infrastructuur

Met een huidig totaal van 72 oplaadpunten is het Sortimo Innovation Park Zusmarshausen (SIZ) één van de grootste en modernste laadparken in Europa en het grootste laadpark in Duitsland.


Het laadpark ligt direct aan de afrit Zusmarshausen van de snelweg A8 ten westen van Augsburg en is ideaal gelegen aan de zuidwestelijke raaklijn tussen Stuttgart en München, een populaire testroute voor de automobielindustrie. Met de voltooiing van de eerste bouwfase hebben reizigers toegang tot een e-laadpark met grotendeels overdekte en drempelvrije oplaadstations, evenals rust-, recreatie-, winkel- en parkeerfaciliteiten.
Bezoekers van het innovatiepark profiteren van het snel opladen van hun voertuig dankzij geavanceerde DC-oplaadtechnologie, waarbij opladen met gelijkstroom in plaats van wisselstroom een optimale energie-efficiëntie mogelijk maakt. Aan verschillende behoeften van de klant kan worden voldaan dankzij een gedifferentieerd vermogensniveau van 35 tot 300 kW. De oplaadtijd ligt tussen 15 en 45 minuten.

Advies over de transformatie van conventionele bestelwagens naar e-bestelwagens

Sortimo is mee met de elektromobiliteit en staat in nauw contact met de fabrikanten van bedrijfsvoertuigen. Voor onze klanten betekent dit dat we graag advies geven over het overstappen van conventionele naar elektrische voertuigen. Met intelligente oplossingen voor het gebruik van de laadruimte en analyses van het rijgedrag zijn we er om onze klanten te helpen minstens hetzelfde niveau van mobiliteit in het elektrische voertuig te creëren als ze gewend zijn van andere aandrijvingen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details