Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Elektrotech

Elektrotechniek, de rode draad doorheen de innovaties in de installatiebranche

glowing-technology-warm-shop-store-electricity-639985-pxhere kopiëren
In samenwerking met bedrijfsleven, overheid en brancheorganisaties vormt ons omvangrijke netwerk een onmisbaar podium om duizenden professionals gericht te bereiken.

23 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Elektrotechniek wint aan belang in alle geledingen van de installatietechniek. In de meeste onderdelen van het vak valt elektronica niet meer weg te denken. Met Elektrotech lanceert Louwers Mediagroep een nieuwe vakkatern in het magazine Installatie & Bouw, specifiek gericht op de elektrotechniek. 

Tekst Elektrotech

De tijd dat alle installatietakken gescheiden eilanden waren ligt al langer achter ons. Een vakman is tegenwoordig van alle markten thuis. “De installateur moet tegenwoordig een soort superman zijn”, zo zei sectorfederatie Techlink in dit magazine enkele edities geleden. 

De achterliggende filosofie is dat de elektrische kant van de installatiebranche aan belang wint in andere werelden, zoals verwarming. Fenomenen als digitalisering en connectiviteit zorgen ervoor dat de sectoren in elkaar heen vloeien. Smart homes, het Internet of Things, ingenieuze gebouwbeheer­systemen, de steeds uitgebreidere en geconnecteerde regelingen van verwarmingsketels,…: de belangrijke rol van elektronica is de rode draad doorheen al deze innovaties, die voor elke installateur stilaan gemeengoed zijn geworden. 

Elektrotech kent zijn oorsprong in het tijdschrift Installatie & Bouw, en richt zich op de professional in de elektrotechniek.

Voor de modale installateur is het echter niet eenvoudig om op de hoogte te blijven van de technologische en maatschappelijke innovaties, die soms in pijlsnel tempo evolueren. Daarom introduceren we in dit magazine Elektrotech: dit onderdeel kent zijn oorsprong in het tijdschrift Installatie & Bouw, en richt zich op de professional in de elektrotechniek. Wat ooit begon als thema binnen het magazine, is inmiddels uitgegroeid tot een eigen vakkatern boordevol relevante branche-informatie, dat bovendien wordt ondersteund door een omvangrijk communicatienetwerk.

Wat kunnen wij u bieden?

In samenwerking met bedrijfsleven, overheid en brancheorganisaties vormt ons omvangrijke netwerk een onmisbaar podium om duizenden professionals gericht te bereiken. Zo bent u 7 dagen per week, 24 uur per dag in contact met uw doelgroep. De basis is een informatief en inspirerend artikel over uw bedrijf, product of dienst. Door onze professionele redactie geschreven, in samenspraak met u. De reportage wordt voor een aantrekkelijk pakkettarief gepubliceerd, verspreid en gepromoot via print, online, digitale nieuwsbrieven en social media. En kan uiteraard eenvoudig onder uw eigen netwerk gedeeld worden. Ook een meer uitgebreide samenwerking behoort tot de mogelijkheden. 

Interesse? Contacteer Mathieu Noppe via m.noppe@louwersmediagroup.be  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details