NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Elektrotechnisch specialist stelt innovaties voor op Batibouw

Elektrotechnisch specialist stelt innovaties voor op Batibouw

Vander Elst NV is reeds 35 jaar gekend als invoerder en distributeur van elektrotechnisch materiaal. De firma is in België en Luxemburg de exclusieve verdeler van een groot aantal merken. Vander Elst distribueert de producten via de elektrogroothandel en mikt zo vooral op de installateur.

Op Batibouw stelt Vander Elst een beperkte selectie uit het uitgebreide gamma voor. “We willen proactief zijn en de belangrijkste nieuwigheden voorstellen aan het grote publiek. Als de eindklant via onze stand bepaalde innovaties ontdekt, kan hij er zelf mee naar zijn installateur stappen”, aldus COO Jacques Collaerts.

Vander Elst Batibouw

De sterkte van Urmet is dat het mogelijk is vele verschillende zaken te combineren.

 

Combinaties
De bezoeker kan op de beurs onder meer kennis maken met de nieuwste innovaties van Urmet, specialist in videofonie. Collaerts: “De sterkte van Urmet is dat het mogelijk is vele verschillende zaken te combineren: de klant kan de videofoon linken met bijvoorbeeld de smartphone, de camerabewaking of de oplossingen inzake huisautomatisatie van Yokis, dat ook onderdeel is van de Urmetgroep. Een nieuwigheid bij Yokis is de koppeling naar Google Home of Alexa van Amazon.”

“Bovendien is het mogelijk om de installatie gradueel op te bouwen: de gebruiker kan klein beginnen en later extra functionaliteiten aan zijn installatie toevoegen.” En dat laatste is volgens Collaerts een belangrijk voordeel in een snel evoluerende markt: “De klant moet er zeker van kunnen zijn dat nieuwe technieken of ontwikkelingen eenvoudig te koppelen zijn met bestaande toepassingen. Urmet staat voor kwaliteit, degelijkheid én continuïteit.”

Een innovatie van Urmet is de nieuwe buitenpost Alpha. “Deze buitenpost installeert zich drie keer sneller dan zijn voorganger. Ook het nieuwe, strakke design is een verbetering”, stelt Collaerts. Urmet brengt ook een nieuwe handsfree monitor uit, met een ingebouwde zender die aan de huisautomatisatie van Yokis kan worden gekoppeld.

Vander Elst Batibouw

Vander Elst NV is reeds 35 jaar gekend als invoerder en distributeur van elektrotechnisch materiaal.

 

Simon
Vander Elst pakt op Batibouw ook groot uit met de innovatieve schakelaars van Simon. “Dit merk is in het buitenland heel bekend, maar in België nog niet zo. Terwijl Simon wel hoge kwaliteit biedt.” Zo is er de innovatieve schakelaar S24, die dankzij een eenvoudige aansluitingstechniek een hoge tijdswinst voor de installateur oplevert. “Ook het moderne design van de nieuwe schakelaar S82 willen we voorstellen aan het publiek”, besluit Collaerts.   

Vander Elst Electric  hal 09, stand 100

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details