Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Elektrotech

Elektrotechnisch specialist viert jubileum in stijl

LKW-Belgien-05-2008—6-8

Tekst | OBO Belux

Beeld | OBO Belux

27 september 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Dubbel reden tot vieren bij OBO: niet alleen bestaat OBO Bettermann dit jaar 111, ook OBO Belux  viert dit jaar een uniek jubileum. De dochter­onderneming mag immers 25 kaarsjes uitblazen. Tijd voor een terug- en vooruitblik. 

In 1997 verhuisde de Belgische importeur van OBO-materiaal van Deurne naar Aartselaar. Onder leiding van toenmalig directeur Jos Wautelet werd een officiële dochteronderneming van de Duitse hoofdzetel opgericht. Op 11 april 1997 werd de rode loper uitgerold voor de feestelijke opening van het nieuwe magazijn en de bureaus, waar destijds 11 medewerkers alles in goede banen leidden. Na 18 jaar was het tijd voor een wissel van de wacht. Jos Wautelet ging op welverdiend pensioen en Bart de Bruyne kwam over van Engie Electrabel om in 2015 het roer over te nemen als managing director. 

OBO is met meer dan 4.000 medewerkers in 60 landen op alle continenten actief. Dankzij deze regionale aanwezigheid is OBO steeds in de nabijheid van zijn klanten. Met zowel installatie-adviezen en productietechnische adviezen onder­steunen de medewerkers van OBO u dan ook in elke projectfase. Ook in onze regio. OBO Belux heeft intussen 25 mensen in dienst. Bovendien blijft de firma steeds verder groeien. Het volledige jaar 2022 staat in teken van dit jubileum, met tal van initiatieven voor alle klanten. 

Wat is OBO?

OBO beschikt over een breed assortiment voor elektro­technische installaties. Het betreft hierbij onder meer verbindings- en bevestigings­materiaal, kabel­goten, overspannings­beveiliging, brand­beveiligings­systemen, onder­vloer­systemen enz. Alle producten worden in eigen beheer ont­wikkeld, waardoor de hoogste kwaliteit steeds gegarandeerd blijft. 

OBO biedt oplossingen voor ieder specifiek project, van kantoorgebouwen tot tunnels. In vele gebouwen is vandaag functiebehoud belangrijk, zeker wanneer er een verhoogd veilig­heids­risico is (bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, stations,..). Dankzij de expertise van OBO kan u ervoor zorgen dat de elektrotechnische installatie gedurende een aantal minuten in stand gehouden wordt. OBO is marktleider in dit domein.

Ook de technische studies neemt OBO voor zijn rekening. Jarenlange ervaring, knowhow en een diep­gaande kennis van de materialen zorgen ervoor dat iedere opdracht perfect uitgevoerd wordt.

OBO is eveneens een gewaardeerde partner voor studie­bureaus en architecten. Door het delen van kennis is men beter op de hoogte van de laatste ont­wikkelingen op het vlak van elektro­nische installaties. Tijdens technische seminaries wordt deze doelgroep geïnformeerd over het gebruik van materialen en producten en recente wetgeving.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details