NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Elk plat dak gegarandeerd waterdicht met 1 EPDM-laag

Elk plat dak gegarandeerd waterdicht met 1 EPDM-laag

Sinds 1 januari is Deschacht exclusief verdeler van SuperSeal, een gecacheerd en thermisch lasbaar EPDM-membraan. Het waterdichtingssysteem bestaat uit 1 laag die u op 4 manieren kunt aanbrengen: losliggend geballast, met warme bitumen, koud verkleefd met pur én mechanisch, ook op isolatie. Om de eindklant kwaliteit te garanderen, laat leverancier SealEco het membraan alleen maar plaatsen door dakdekkers die geslaagd zijn voor de SuperSeal-opleiding.

Deschacht exclusieve verdeler

Stijn Wulleman, hoofd van het Dakteam: “We zijn trots dat SealEco ons gekozen heeft om SuperSeal exclusief te verdelen. Het is de Rolls-Royce onder de EPDM-dakdichtingssystemen. Met SuperSeal ligt een dak gegarandeerd dicht. Het is een compleet systeem voor woningen én industriegebouwen, met alle toebehoren voor elk dakdetail. Dankzij het polyesterdoek aan de onderzijde plaats je een esthetisch mooie en vlakke dakdichting. Het polyesterdoek werkt damdrukverdelend waardoor de kans op blazen en rimpels veel kleiner is dan bij volverkleefde membranen.”

Oersterke verbindingsnaad

Deschacht

Met SuperSeal ligt een dak gegarandeerd dicht.

 

“SuperSeal leg je op ondergronden zoals bitumen, beton, gasbeton, hout of staalplaat, … Dankzij de Thermobond-lastechniek met warme lucht zijn de naden even sterk, elastisch en soepel als het membraan zelf en kun je ook lassen bij nevel, mist en vriesweer. Die thermische Thermobond-verbinding is trouwens de sterkste verbindingsnaad die je op de werf zelf kunt maken. Het systeem is ook volledig gekeurd en gecertificeerd met ATG, Broof(t1), CE, SP, BBA en FLL.”

Plaatsing door erkende dakdekkers

Wulleman: “Omdat we het product exclusief verdelen, bieden we ook de verplichte opleidingen aan die je als dakdekker moet volgen om SuperSeal te mogen plaatsen. Het certificaat dat je van SealEco krijgt, is 1 jaar geldig. Jaarlijks brengt SealEco een bezoek aan een werf waar SuperSeal geplaatst werd. Ze controleren of je de plaatsing 100% juist en nauwkeurig uitvoert. Als dat zo is, krijg je een nieuw certificaat. Zo garandeert SealEco de eindklant een mooi en 100% waterdicht dak en blijf je als plaatser op de hoogte van de laatste nieuwe installatierichtlijnen en regelgeving.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details