NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
EXOS. Een nieuwe kijk op sanitair

EXOS. Een nieuwe kijk op sanitair

Variabel en geraffineerd

Van standaardoplossing tot maatwerk, het aanbod is zeer breed. De lengte van de wastafel is variabel, net zoals de afmeting van een waskom of een spatscherm. De kom van de wasbak is naadloos ingegoten en het geraffineerde design voorkomt dat het water overloopt. De roestvrijstalen afvoerpluggen hebben een elegant en gestroomlijnd uiterlijk. Het assortiment bestaat uit enkelvoudige, seriële of rolstoeltoegankelijke wastafels. Alles voor een perfect ontworpen wasruimte.

Mooi modulair

Het totaalplaatje moet kloppen. Of het nu gaat om een toiletruimte op kantoor, in een hotel of bij een restaurant, het liefst wil je kunnen kiezen uit een serie wastafels en accessoires die mooi bij elkaar horen. Een uniform design en een elegant uiterlijk brengen een ruimte namelijk naar een hoger niveau. EXOS biedt designflexibiliteit in optima forma. Zo kun je uit verschillende fronten kiezen, denk aan zwart of wit getemperd veiligheidsglas of roestvrijstaal met InoxPlus-oppervlaktebehandeling. Eenvoudig te reinigen oppervlakken zonder vingerafdrukken.

Kwaliteit en flexibel design

Van zeepdispenser, kraan tot afvalbak, van handendroger tot papierdispenser, de accessoires zijn prachtig vormgegeven en gemaakt van de beste materialen. Deze elementen kunnen later eenvoudig worden verwisseld. Zo kan er een overstap gemaakt worden van een zeepdispenser met een mechanische naar een elektronische werking. Of van vloeibare zeep naar schuimzeep. Hoeveel vrijheid heb je nodig?

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Duurzaam en breukbestendig, het moet goed zijn en goed blijven. Het kunstharsgebonden minerale materiaal MIRANIT is bij uitstek geschikt om de moderne sanitaire ruimte te voorzien van een hygiënische en eenvoudig te reinigen oplossing. De producten van dit materiaal zijn gemaakt uit één stuk en dus zonder lijmnaden of voegen. Dit gecombineerd met het gladde, poriënvrije gelcoatoppervlak zorgt voor een ijzersterk resultaat dat ook nog eens temperatuurbestendig is tot wel 80 graden Celsius.

Traditioneel vakmanschap en innovatie

Hoogwaardige productmethodes en constante aandacht voor kwaliteit tot in elk detail. Bij Franke staat sinds 1911 traditioneel vakmanschap en innovatie voorop. Actuele wet- en regelgeving zijn leidraad bij de ontwikkeling van innovatieve producten die net een stapje verder gaan. Zo draagt Franke bijvoorbeeld haar steentje bij in de legionella bestrijding en waterbesparing. En staat veiligheid in alles voorop. Het zijn de details die het verschil maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details